Buty do twardej nawierzchni

niezmienny
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć. Poszukuję obuwia do biegania głównie po drogach przełajowych (lasy) i po asfalcie. Mój budżet to max 300zł. Zaznaczę, że nie jestem żadnym maratończykiem, po prostu potrzebuję dobrej amortyzacji dla zdrowych stawów :ble: . Znalazłem coś takiego, co o tym sądzicie? http://www.newbalancesklep.pl/meskie/ob ... 90gr5.html
Czekam na wasze propozycje
PKO
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

niezmienny pisze:Czekam na wasze propozycje
Wykaż trochę inwencji. Przejrzyj kilka ostatnich stron tego forum, napisz coś o sobie: wiek, waga, wzrost, jak długo biegasz, jak często biegasz (ilość biegów w tygodniu), kilometraż (tygodniowy, miesięczny)?
biegam ultra i w górach :)
niezmienny
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Przeczytałem tematy które wydawały mi się spójne z moim wątkiem jednak wiadomo że ceny oraz obuwie się zmieniają.
wzrost: 180 waga: 74 wiek: 21. Biegam 3x w tygodniu (4-8km) od 3miesięcy głównie trasy asfaltowe bądź lasy.
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

M890 to świetne buty na asfalt. w lekki teren też mogą być - jak każde buty na asfalt.
99% użytkowników M890 to zadowoleni z zakupu biegacze - chociaż oczywiście lepiej, żebyś je przymierzył.
Go Hard Or Go Home
marek84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
Kontakt:

Nieprzeczytany post

niezmienny pisze:Przeczytałem tematy które wydawały mi się spójne z moim wątkiem jednak wiadomo że ceny oraz obuwie się zmieniają.
wzrost: 180 waga: 74 wiek: 21. Biegam 3x w tygodniu (4-8km) od 3miesięcy głównie trasy asfaltowe bądź lasy.
Nadwagi nie masz, młody jesteś, mało biegasz. Idź do sklepu, poprzymierzaj buty i kup cokolwiek do biegania, co będzie Ci wygodnie na nodze leżało i Ci się wizualnie podobało. Im mniej "zaawansowanych systemów" i wszelkiej maści kontroli pronacji tym lepiej. Jak dla mnie to ekiden one Ci wystarczy albo adidas duramo, jak chcesz nb M890 to też będą dobre, przy Twojej wadze w zasadzie każde buty przeznaczone na twarde nawierzchnie będą ok, byle wygodne.
biegam ultra i w górach :)
niezmienny
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki wielkie za pomoc, na pewno któraś proponowana opcja zostanie wykorzystana :ble:
tomcik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dokładnie tak jak napisano powyżej, te buty które podałeś będą spoko, zresztą w ogóle New Balance są bardzo dobre do biegania.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ