Problem Beurer PM 62

qwerty6808
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45 min
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Jestem nowy na tym forum, jeszcze raz witam wszystkich serdecznie. Mam mały problem z moim pulsometrem Beurer PM 62, którego zakupiłem kilka dni temu. Pierwszego dnia założyłem zegarek oraz pasek, po kilku chwilach pulsometr złapał sygnał i nie było żadnego problemu, po treningu zdjąłem pasek i wydawało mi się że wszystko jest dobrze. Następnego dnia ponownie założyłem pasek i zobaczyłem że pulsometr wskazuje cały czas 0. Zmieniałem położenie paska, nawilżałem, wymieniłem baterie i dalej nic. Wieczorem zauważyłem że pulsometr czasami łapie sygnał na chwile i tylko gdy zegarek dotyka do paska, gdy go odsunę nawet na kilka centymetrów pulsometr gubi sygnał. Dodam że z pulsometrem jak i z paskiem obchodzę się bardzo delikatnie żeby nie zniszczyć nowego sprzętu więc raczej go nie uszkodziłem. Bardzo proszę forumowiczów o pomoc proszę pisać jeśli ktoś ma pomysł co jest tego przyczyną. Myślałem że będę mógł pobiegać z nowym sprzętem a tu jak zwykle same problemy. Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś mi pomoże. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ