biego marsz- fajna przygoda jak mówicie?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
hej czy wpadliście kiedyś na pomysł, żeby np wybrać się na taki biego-marsz ileś kilometrów. Mam taką wizję żeby sie wybrać wziąść plecak i tak na kilka dni iść - biegnąc i zatrzymywac się w jakiś miejscach do spania i na drugi dzien znowu i żeby dojść w fajne miejsce, a potem już można czymś wrócić. Fajna przygoda nie sadzicie?
-
- Zaprawiony W Bojach
Fajna. Tutaj znajdziesz dodatkową motywację http://www.napieraj.pl/index.php?option ... cle&id=180
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Zaprawiony W Bojach
Pomysł mega fajny.
Ostatnio słyszałem o jakimś chłopaku z Legnicy co całą Polskę w koło przeszedł. Miał tylko 150zł i szedł od domu do domu, gdzie go zaproszono tam szedł, jadł co dali, spał w tym co udostępnili i szedł dalej. Ty możesz tak iść i biec dokąd tylko Ci wolnego czasu starczy
Jak widać życzliwych ludzi nie brakuje.
Oczywiście też możesz wybrać się z własnym namiotem i większym zapasem gotówki. Pamiętaj jedyne co nas ogranicza, to my sami
Ostatnio słyszałem o jakimś chłopaku z Legnicy co całą Polskę w koło przeszedł. Miał tylko 150zł i szedł od domu do domu, gdzie go zaproszono tam szedł, jadł co dali, spał w tym co udostępnili i szedł dalej. Ty możesz tak iść i biec dokąd tylko Ci wolnego czasu starczy

Oczywiście też możesz wybrać się z własnym namiotem i większym zapasem gotówki. Pamiętaj jedyne co nas ogranicza, to my sami

-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Sama bym się wybrała na taką wyprawę, gdybym tylko miała możliwości. W sumie taka forma podróży daje chyba najwięcej możliwości poznania naszego kraju niż jakieś zorganizowane wycieczki.
-
- Stary Wyga
- Kontakt:
Podpisuję się pod pomysłem, o ile ktoś mnie poniesie większość drogi, bo z kondycją jeszcze słabo