polar protrainer nv - instrukcja i funkcje
- artmaraton
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
kochani, mam polarka nv i brak mi instrukcji - najlepiej po polsku. jakby ktoś miał to proszę na mojego maila: art42@tlen.pl. z góry wielkie dzięki. a jakby ktoś chciał na ten temat pogadać to mój nr GG: 9963302. wydaje mi się że chyba większoć wiem, ale pewny nie jestem. np. nie wiem jak się odpala zegar przy włączonych lapach i stoperze? jak ktoś wie to wielkie PLIIIIS! do tej pory miałem kilka polarów, z tymi nowymi włącznie, ale naprawdę polecam serię protrainer, z czystym sumieniem. co prawda, to już prawie zabytki, ale za to b. stabilne, i naprawde czuje się w ich konstrukcji i obsłudze co prawdziwemu biegaczowi jest naprawdę potrzebne. ja biegam już b.długo; kilka reklamówek medali, dyplomów, ponad 30 pucharów, maratonów, etc. dlatego wiem co mówie. i co najważniejsze : nie rozpraszają i nie rozkojarzają. a to w treningu jest b.ważne. brakuje mi w nich, może tylko przelicznika calorii, kiedyś ten parametr był dla mnie istotny. ale na upartego można samemu sobie to w przybliżeniu liczyć. pozdrawiam.
artmaraton