Kolce biegowe - gdzie można kupić.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam. Czy ktoś może wie, gdzie można przymierzyć i kupić kolce biegowe? Chodzi mi o sieciówki typu decathlon, intersport, etc. Byłem już w poznańskim sklepiebiegacza ale ani nic szczególnie ciekawego ani taniego ;) Pozdrawiam.
-
- Zaprawiony W Bojach
Kiedyś były w Decathloie
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Joma - ale w sieciówkach tego nie doświadczysz. Kolce poniżej 200 zł.piotrekk_994 pisze:Witam. Czy ktoś może wie, gdzie można przymierzyć i kupić kolce biegowe? Chodzi mi o sieciówki typu decathlon, intersport, etc. Byłem już w poznańskim sklepiebiegacza ale ani nic szczególnie ciekawego ani taniego ;) Pozdrawiam.
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Trzeba pochodzić trochę po sklepach sportowych. Wiadomo towar schodzi. Można zapytać, mogą zamówić.
- jarek_bb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:40
- Życiówka w maratonie: 3:36:50
Kup kilka par na przykład tutaj http://www.run4fun.pl/, a potem zwróć te, które Ci nie pasują. Takie masz prawo przy zakupach w Internecie.