polar v800 nie chce się zsynchronizowac z polar flowsync
- mow_mi_stefan
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:09
Rozumiem, że ustawieniach programu zalogowałaś się do konta Polar Flow?
czuj duch, Paweł
10km 42:57, HM 1:35:12, M 3:27:56
BLOG :: Komentarze
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
sprawdź czy zapora systemu i program antywirusowy nie blokują flowsunc dostępu do internetu. Spróbuj odinstalowac i zainstalowac ponownie flowsync (u mnie pomogło, choć to był bardziej złożony problem).
Krzysiek
- mow_mi_stefan
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:09
No toGagasia pisze:Nigdzie się nie zalogowałam, bo nie wiem jak i nigdzie się dostać nie mogę.żaden program się nie uruchamia,trzeba najpierw synchronizacje przeprowadzić.
1. się zarejestruj na TEJ STRONIE,
2. potem uruchom zainstalowany program
3. i się w nim zaloguj, używając danych, które podałaś rejestrując się na stronie z pkt 1
4. podłącz zegarek i synchronizuj, co masz do zsynchronizowania
Powyższe kroki Polar opisał w instrukcji, na stronie produktu oraz na stronie Flow
czuj duch, Paweł
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
1. W polarflow założyłaś profil? masz konto do którego mozesz sią zalogować?
2. Co dzieje się jeśli uruchomisz syncflow bez podłączonego zegarka (co dokładnie jest napisane, może być screenshot)
3. Co dzieje się kiedy uruchomisz syncflow z podłączonym zegarkiem (co dokładnie jest napisane, może być screenshot), co wyświetla się na zegarku?
2. Co dzieje się jeśli uruchomisz syncflow bez podłączonego zegarka (co dokładnie jest napisane, może być screenshot)
3. Co dzieje się kiedy uruchomisz syncflow z podłączonym zegarkiem (co dokładnie jest napisane, może być screenshot), co wyświetla się na zegarku?
Krzysiek
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
też mam ubuntu ;)
nie ma obecnie możliwości zsynchronizowania polarów m400, ani V800 na linuxie. Przerabiałem cały temat, na winie też nie pójdzie (bo pewnie tak to próbujesz robić). Polar nie ma i w tej chwili nie zamierza wproiadzać wersji na linuxa, wiem bo pisałem do nich w tej sprawie.
Ja doinstalowałem sobie windowsa i od czasu do czasu go włacze żeby zrzucić dane z zegarka.
nie ma obecnie możliwości zsynchronizowania polarów m400, ani V800 na linuxie. Przerabiałem cały temat, na winie też nie pójdzie (bo pewnie tak to próbujesz robić). Polar nie ma i w tej chwili nie zamierza wproiadzać wersji na linuxa, wiem bo pisałem do nich w tej sprawie.
Ja doinstalowałem sobie windowsa i od czasu do czasu go włacze żeby zrzucić dane z zegarka.
Krzysiek
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
Parę dni walczyłem z parą ubuntu-polar, ale musiałem skapitulować. Być może coś da się zrobić, ale w internecie nigdzie takich informacji nie udalo mi się znaleść. Polar ma soft pod windows i tam chodzi bezproblemowo.
Krzysiek
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ja też mam problemy z synchronizacją, tzn. robi ją tak pokazuje. i wszystko byłoby ok gdyby nie to, że w zegarku nie mam języka polskiego, a w ustawieniach i polarFlowSync i PolarFlow jest ustawiony język polski. Poza tym chciałabym ustawić dane do pływania w basenie a nie mam możliwości, ponieważ Firmware 1.1.70 taki mam i nie chce się zaktualizować do 1.2 lub nowszej. Czy ktoś może mi powiedzieć o co tu chodzi???
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50:09
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, od 3 dni jestem posiadaczem zegarka Polar V800 i chciałbym napisać, że szczęśliwym natomiast nie w chwili obecnej. Uruchamiając pierwszy raz zegarek celem naładowania baterii oraz aktualizacji oprogramowania napotkałem się na pierwsze trudności. Zegarek nie wczytał najnowszego oprogramowania obecnie w zegarku widnieje wersja 0.16.9, język polski nie przypisał się, nie można zegarka spakować z telefonem Samsung S5. Po telefonie do Sportkonsulting.pl uzyskałem informację, że obecnie jest problem z serwerem i ze trwają prace naprawcze. Przewidywany czas zakończenia to środa 8 kwietnia br. Mam sprawdzić w czwartek i razie wystąpienia ponownie niprawdlowości