Witam wszystkich po długiej przerwie w udzielaniu się na forum,
zaczęłam przeglądać ofertę firmy Newline na rok 2005...mając nadzieję że może jakaś promocja albo cuś będzie.
CEl: spodnie na polską WIOSNĘ wersja długie do kostek oraz "lekko" za kolano.
Wypatrzyłam sobie:
- warmskin tights o numerze 1192-17
- warmskin knee tights o numerze 1168-17
+
- warmskin stretch shirt o numerze 1460-16
oczywiście na stronie brak danych o cenie, więc na razie celuję w ciemno.
Chciałabym się jednak zapytać czy ktoś ma jakieś praktyczne uwagi odnośnie tych spodenek? czy są dobre? jak się w nich biega etc... czyli JAK SIĘ SPARWDZAJĄ W PRAKTYCE ???
Będę bardzo wdzięczna za uwagi i ewnetualne alternatywne rozwiązania...
NEWLINE na wiosnę 2006 z kolekcji 2005
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Zapraszając do naszego sklepu internetowego - www.sklep.4energy.pl pozwolę sobie dodać, iż całą kolekcję Newline mamy w swojej ofercie.
Nie wszystkie ubrania są pokazane na stronie w tej chwili, z tego powodu, że dostępność towaru jest różna (w najgorszym przypadku trzeba czekać ok 14 dni) - ale na konkretne zapytania w sprawie handlowej odpowiadamy od razu
Przechodząc do konkretów - osobiście nie miałem "doczynienia" z koszulką i krótszymi leginsami, ale na temat leginsów 1192 mogę się wypowiedzieć, gdzyż biegam w nich często.
Cóż, jak wszystkie rzeczy Newlin'a (a biegam w nich od 5 lat) i te leginsy są "z najwyższej półki" więc na pytanie czy są dobre - trudno odpowiedzieć inaczej niż - wspaniałe.
Z roku na rok materiały potrafią zaskakiwać i dla kogoś kto nosił Newlina z przed 2-3 lat obecna kolekcja może być prawdziwym "szokiem" w pozytywnym znaczeniu.
I na koniec uwaga: nadal rzeczy te nie należą do najtańszych (delikatnie mówiąc), ale ... uważam (generalnie) że jesteśmy zbyt biedni by kupować byle co.
Warto więc wyłożyć raz i kupić coś na prawdę dobrego niż kupować, rzeczy tańsze ale wątpliwej jakości.
Nie wszystkie ubrania są pokazane na stronie w tej chwili, z tego powodu, że dostępność towaru jest różna (w najgorszym przypadku trzeba czekać ok 14 dni) - ale na konkretne zapytania w sprawie handlowej odpowiadamy od razu

Przechodząc do konkretów - osobiście nie miałem "doczynienia" z koszulką i krótszymi leginsami, ale na temat leginsów 1192 mogę się wypowiedzieć, gdzyż biegam w nich często.
Cóż, jak wszystkie rzeczy Newlin'a (a biegam w nich od 5 lat) i te leginsy są "z najwyższej półki" więc na pytanie czy są dobre - trudno odpowiedzieć inaczej niż - wspaniałe.
Z roku na rok materiały potrafią zaskakiwać i dla kogoś kto nosił Newlina z przed 2-3 lat obecna kolekcja może być prawdziwym "szokiem" w pozytywnym znaczeniu.
I na koniec uwaga: nadal rzeczy te nie należą do najtańszych (delikatnie mówiąc), ale ... uważam (generalnie) że jesteśmy zbyt biedni by kupować byle co.
Warto więc wyłożyć raz i kupić coś na prawdę dobrego niż kupować, rzeczy tańsze ale wątpliwej jakości.
[i]4energy - Twoje źródło zasilania[/i]
- Ula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo dziekuję, już widzę parę fajnych rzeczy do zamówienia 
To tylko tak zapytam ku ciekawości kupujacego:
czym się różnią warmskin dry N Tights od warmskin tights ????? oprócz nazwy?

To tylko tak zapytam ku ciekawości kupujacego:
czym się różnią warmskin dry N Tights od warmskin tights ????? oprócz nazwy?