Nie mogę zgrać treningu z komputera do GR 220
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
- Życiówka w maratonie: brak
Witam,
problem jak w temacie. Po zaplanowaniu treningu w GC i próbie przesłania go do Garmina 220 (komputer znajduje urządzenie bez problemu) pojawia się komunikat "Nie można wysłać treningu do urządzenia. Spróbuj ponownie później". Master reset nie pomógł, Garmin Express i ANT też nie. Co jest nie tak? Proszę o pomoc. Pozdrawiam
problem jak w temacie. Po zaplanowaniu treningu w GC i próbie przesłania go do Garmina 220 (komputer znajduje urządzenie bez problemu) pojawia się komunikat "Nie można wysłać treningu do urządzenia. Spróbuj ponownie później". Master reset nie pomógł, Garmin Express i ANT też nie. Co jest nie tak? Proszę o pomoc. Pozdrawiam
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
Robert, ja stworzyłem trening na Garmin Connect i chciałem wrzucić do zegarka podłączonego przez USB to nie szło...
Jak odpaliłem program Garmin Express (zegarek dalej pod USB) to sam się zsynchronizował i trening się zaktualizował
Jak odpaliłem program Garmin Express (zegarek dalej pod USB) to sam się zsynchronizował i trening się zaktualizował

- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
Łukasz, jak możesz to napisz mi to znowu punkt po punkcie , bo mnie zaraz cholera weźmie... :uuusmiech:
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
Ściągasz program Garmin Express, potem tworzysz sobie trening na Garmin Connect.
Jak już masz to podpinasz zegarek, włączasz Garmin Express i program sam wrzuci trening do zegarka.
Znajdziesz go w ustawienia - trening - moje treningi (lub po prostu moje treningi)
Ja tak zrobiłem i mi się w ten sposób wgrało
Jak już masz to podpinasz zegarek, włączasz Garmin Express i program sam wrzuci trening do zegarka.
Znajdziesz go w ustawienia - trening - moje treningi (lub po prostu moje treningi)
Ja tak zrobiłem i mi się w ten sposób wgrało

- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
'Na mojego to nie działa. Niezmiennie: znajduje urządzenie, przygotowanie treningu, connecting to server i komunikat: "Nie można wysłać treningu do urządzenia. Spróbuj ponownie później." Twoim zdaniem serwisować? :uuusmiech: , rekordy przesyła (tylko wtedy pokazuje się: znaleziono 1 urządzenie), treningi też..
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
A używasz https://connect.garmin.com/pl-PL/start ?
Mi pokazał, że synchronizacja przebiegła pomyślnie....
Zrobiłem trening na stronie:

Potem podłączyłem zegarek do komputera i włączyłem Garmin Express

Po komunikacie, że synchronizacja przebiegła pomyślnie trening znajdziesz w zegarku
Menu/trening/moje treningi
Spróbuj w ten sposób
Mi pokazał, że synchronizacja przebiegła pomyślnie....
Zrobiłem trening na stronie:

Potem podłączyłem zegarek do komputera i włączyłem Garmin Express

Po komunikacie, że synchronizacja przebiegła pomyślnie trening znajdziesz w zegarku
Menu/trening/moje treningi
Spróbuj w ten sposób

- Bacio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:09
- Życiówka w maratonie: 5:12:13
Wczoraj też miałem takie problemy przesłać dane (zarówno Fenix2 jak i 920xt), ale wreszcie poszło.
1. Tu trochę o biegomarszowaniu... www.biegomarsz.pl
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
No i eureka! Dzięki Łukasz! Okazało się, że w starej wersji GC nie idzie, ale w nowej (której przyznam się używam bardzo rzadko) jest wszystko ok.
Stałem się posiadaczem sprzętu przewyższającego możliwościami technicznymi możliwości biegowe właściciela :uuusmiech: