But jesień/ zima na wiośnie?

blazejelk2
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Mam do Was pytanie ktoś biegał na wiosnę w butach przeznaczonych na jesień/zimę ? Ceny są dobre i nie wiem jak by to wyglądało.
Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bardzo subiektywne odczucia
ja na ten przykład, nie kategoryzuję w ogóle butów na zimowe, jesienne czy wiosenne

biegaj w tym co masz i nie stresuj się pierdołami
Robert
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Jesli sa to zwykle modele - rozniace sie jedynie kolorystyka, to nie ma to zadnego znaczenia i mozesz kupowac bez obaw.

Inaczej, jesli trafisz na jakas wersje "uszczelniana", z jakimis powlokami Gore. Nike wypuszczal tego typu Pegasusy - nazywaly sie Shield albo H2O Repel - tutaj bym sobie odpuscil. "Zwykle" buty w lecie, przy +25 czy +30 moga nie dac rady z odprowadzaniem wilgoci ("mlaskanie" po 20-25 km...), no a w specjalnie uszczelnianej wersji, to chyba bardzo szybko gwarantowana sauna w bucie...
Awatar użytkownika
Arasso
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Może podaj konkretne modele butów bo buty jesień/zima to dość szerokie pojęcie. Gore-tex'owe? Czy może kolcowane? :)
"Life can pull you down but running will always lift you up."
blazejelk2
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziękuję za szybka odpowiedź planowałem dokupić do krótszych treningów pumy fass 300 i właśnie różniły się kolorystycznie i niby przeznaczenie na inna porę roku, ale juz wszystko wiem.
Chodzi mi o zwykłe bilety treningowe bez kolców itp. Pytałem się ponieważ na stronach jest opis na jesien/zima a są identyczne jak na wiosnę.
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ