Botki
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam pyatanie do wszystkich biegających w tegorocznym modelu Mizuna - Wave Rider B. Co o nich sądzicie, dla mnie to zupełna porażka. Czegoś tak tępego i mało elastycznego w życiu nie używałem. Może trafiła mi się jakas feralna para ? !
Rhoman
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Modelu nie nie znam.
Biorąc pod uwagę, że sporo butków właśnie jest sztywnawa, przypuszczam, że te Mizuno - Wave Rider, to nie feralna para tylko takie rozwiązanie konstrukcyjne.
Ps. Jaka to jest wersja, dokładnie? Bo z opisu tago buta w Studio-sport, wynika, że powinnien być on elastyczniejszy niż jego poprzednicy. Kliknij tutaj
Może masz wcześniejszy model szóstkę, siódemkę ?
Ps. Sam biegam w elastycznych. Kupuję w realu, dokładnie macając, oglądając, wąchając itd buta.
A i tak, po pewnym czasie, każda para będzie mnie gdzieś obcierać, jak nie pięty to paluchy.
Biorąc pod uwagę, że sporo butków właśnie jest sztywnawa, przypuszczam, że te Mizuno - Wave Rider, to nie feralna para tylko takie rozwiązanie konstrukcyjne.
Ps. Jaka to jest wersja, dokładnie? Bo z opisu tago buta w Studio-sport, wynika, że powinnien być on elastyczniejszy niż jego poprzednicy. Kliknij tutaj
Może masz wcześniejszy model szóstkę, siódemkę ?
Ps. Sam biegam w elastycznych. Kupuję w realu, dokładnie macając, oglądając, wąchając itd buta.
A i tak, po pewnym czasie, każda para będzie mnie gdzieś obcierać, jak nie pięty to paluchy.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.