Koszulka UnderArmour
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 2:56:56
Czy ktoś z Was biegał w odzieży firmy UnderArmour? Ta firma może bardziej popularna jest w USA niż u nas, ja chciałem zakupić koszulkę startową na maraton tej firmy ale nie wiem jak się sprawdzi podczas biegu. Chodzi mi dokładnie o ten model https://www.zalando.pl/under-armour-tec ... s-e11.html
Przed ostatnim maraton kupiłem koszulkę startową Craft Elite Singlet i szczerze ją odradzam, bo strasznie nasiąkała potem/oblewaną wodą i bardzo wolno przesychała, wobec czego miałem wrażenie że jest bardzo ciężka jak na koszulkę. Innymi słowy nie odparowywała.
Dlatego proszę o opinię na temat doświadczeń waszych z odzieżą, a w szczególności z koszulkami firmy UnderArmour.
Przed ostatnim maraton kupiłem koszulkę startową Craft Elite Singlet i szczerze ją odradzam, bo strasznie nasiąkała potem/oblewaną wodą i bardzo wolno przesychała, wobec czego miałem wrażenie że jest bardzo ciężka jak na koszulkę. Innymi słowy nie odparowywała.
Dlatego proszę o opinię na temat doświadczeń waszych z odzieżą, a w szczególności z koszulkami firmy UnderArmour.
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Mam kilka koszulek UA i tylko w nich trenuję, polecam
- banan85
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Ja mam tej firmy tylko koszulkę teemoaktywna i jestem z niej bardzo zadowolony 

- KrzysiekJ
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
- Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest
Mam kilka koszulek UA. Jestem z nich zadowolony.
Niemniej nie polecam zakupu bez przymierzania. Jedną dostałem w prezencie i ma bardzo dziwny krój. Uszyta jakby na chłopa co ma 130cm w klatce z krótkimi rękami i brakiem szyi (normalnie noszę rozmiar L).
Niemniej nie polecam zakupu bez przymierzania. Jedną dostałem w prezencie i ma bardzo dziwny krój. Uszyta jakby na chłopa co ma 130cm w klatce z krótkimi rękami i brakiem szyi (normalnie noszę rozmiar L).
- 1x2lupus
- Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
Bo kolekcje maja odzdzielne rozmiarówki. np compression i fitted, czyli te które np można zasuwać na zawodach to brać swój rozmiar a np z kolekcji loose rozmiar mniejszy.
To na moim przykładzie, a mam naprawde sporo ciuchów tej marki.
To na moim przykładzie, a mam naprawde sporo ciuchów tej marki.