Nowa aplikacja społecznościowo-sportowa

jonesuje
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 40
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć wszystkim!

Jestem zapalonym biegaczem i podczas jednego z biegów urodziło mi się w głowie,aby zaprojektować wyjątkową aplikację mobilną, która będzie połączeniem aplikacji sportowej oraz portalu społecznościowego.
Wszystkie zarysy już są przelane na papier,ale żeby wystartować z projektowaniem aplikacji, potrzebne są mi dane, które zawarte są w poniższej ankiecie.

Mam nadzieję, że pomożecie w stworzeniu aplikacji, która odmieni rynek :)

"Czy marzyłeś kiedyś o stworzeniu czegoś wyjątkowego, niespotykanego i wyznaczającego nowe trendy?
Dzięki czemu Twoje, a przede wszystkim innych życie odmieni się w diametralny sposób?

Wypełniając tą ankietę, pozwolisz nam to zrealizować.
Poświęć minutę ze swojego cennego czasu,dzięki czemu przyczynisz się do czegoś wyjątkowego."

http://goo.gl/forms/IOdStUl1fN
PKO
Awatar użytkownika
spens
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

hmm... bez obrazy ale kolejna aplikacja/serwis nie ma sensu. Na rynku jest tego tyle, że kolejna aplikacja/serwis nie będzie miał siły przebicia a co za tym idzie mała popularność. Obecnie największość popularność ma Endomondo, gdzie miliony ludzi tworzą społeczność i wątpie by ktokolwiek chciałby z tego zrezygnować. Kolejne aplikacje jak nike + czy Strava lub run-log także mają swoich wielbicieli. Mamy też naszego polskiego odpowiednika czyli Navime. Mysle, że jakiego serwisu czy aplikacji byś nie stworzył to raczej masz nikłe szanse, że ktoś zmieni program, zaś nowi ludzie którzy dopiero zaczynają swoją przygodę ze sportem pójdą śladem swoich znajomych i wybiorą sprawdzone serwisy.

Ps. link nie działa do ankiety
Facebook / Endomondo / Garmin Connect

PB:
5k - 20:43 (parkrun Rumia, Rumi 02.2018)
10k - 41:48 (Bieg Urodzinowy, Gdynia 02.2018)
HM - 1:38:26 (Onico Gdynia Półmaraton, Gdynia 03.2017)
M - 3:39:35 (40. Maraton Warszawski, Warszawa 09.2018)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ