Adidas revenge boost 2

Dawid_bielsko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam!

Nazywam sie dawid ,chce kupic swoje pierwsze buty do biegania. Do tej pory biegam w obuwiu indoorowym,zupelnie nie przeznaczonym do trgo typu dzialania.

Po zasiegnieciu opini w sklepie biegowym,sprawdzeniu jak moja stopa dziala w czasie biegu - mocna pronacja - mierzylem kilka par butow. Nike lunarglide 6 ktore w ogole mi nie pasuja, asicsy modelu nie pamietam,ale bardzo szerokie z przodu oraz adidas z tytulu tematu - revenge boost 7 ktore jak ubralem lezaly jak skarpetki :)

Wszystko bylo by fajnie ale te buty kosztuja 370zl co uwazam jest sumą duzą.

Tutaj pojawia sie moje pytanie : czy w granicach 250-300 zl jestem w stanie kupic tak amortyzujace jak adidas,i tak wygodne?

Jesli chodzi o moje dane to waze 80kg , i biegam tygodniowo w granicach 35-45 km. Za miesiac biore udzial w polmaratonie wwa

Dodaje zdjecie stopy podczas biegu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PKO
manfred
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

New Balans 860 SG4 bardzo wygodne a dodatkowo o podwójnej szerokości w śródstopiu. Ja dałem dokładnie 299 zł.
Awatar użytkownika
jarjan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jeśli chodziło Ci o Revenergy, to w necie można dostać za ok. 300zł, sprawdź np. Allegro, podobnie Response Boost.
Biegam, więc jestem. :)

pozdrawiam
Jarosław
manfred
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tylko, że one są wąskie w przodzie chyba że ktoś ma wąską stopę. No ja w nich nie dałem rady biegać. Trzeba je za 50 zł sprzedać
Dawid_bielsko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie, nie chodzilo mi o revenergy.

To inny model, ja mierzylem revenge. I one wlasnie byly fajnie dopasowane w srodku stopy. Idealnie lezaly na mnie.

W kazdym razie cos z tego rodzaju butów, revenergy albo inne energy boosty, bedzie to porówywalne ? Ogolnie trend jednej marki jest podobny w przypadku kazdego modelu, czy raczej kazdy but jest diametralnie inny?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ