Buty, a Haluksy
- banan85
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
w jakich modelach dotychczas bieagles?
- banan85
- Zaprawiony W Bojach
i jakie wrazenia? przeszkadzał Ci tem paluch w tych butach?
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja polecam CorrectToes albo jakiś odpowiednik i takie buty, których budowa pozwala na anatomiczną pozycję palców w bucie, np Merrell Bare Access.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Zaprawiony W Bojach
Z tego co się orientuję, nie można. Najszybciej będzie chyba z Niemiec. Z tego co piszą, do Polski wysyłają za darmo, więc możesz się zamknąć w cenie 60 €.
Tu masz listę wszystkich sprzedawców, państwa europejskie u dołu listy.
Jeszcze wyjaśnię: to że je polecam nie znaczy, że ich używałem albo że znam kogoś kto używa. To po prostu jedyny tego typu produkt o którym słyszałem, że da się go stosować podczas biegania. Nie sądzę też , żeby samo włożenie go do buta od razu załatwiło sprawę. To powinno być częścią całościowego programu leczenia pod kontrolą podiatry/ ortopedy.
Tu masz listę wszystkich sprzedawców, państwa europejskie u dołu listy.
Jeszcze wyjaśnię: to że je polecam nie znaczy, że ich używałem albo że znam kogoś kto używa. To po prostu jedyny tego typu produkt o którym słyszałem, że da się go stosować podczas biegania. Nie sądzę też , żeby samo włożenie go do buta od razu załatwiło sprawę. To powinno być częścią całościowego programu leczenia pod kontrolą podiatry/ ortopedy.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok