Witam ,
Czy ktoś z was używa bądź używał odzieży sport zone chodzi o legginsy , czapki , rękawiczki , kominiarki przykładowy link do aukcji > http://allegro.pl/cieple-getry-leginsy- ... 98611.html Proszę o opinie bo przymierzam się do kupna ale nie wiem czy warto.
Pozdrawiam , Szybki90
Odzież termoaktywna firmy sport zone ?
- Jupiter
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:16
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ze względu na staż moje wypowiedź może nie oddawać wszystkiego.
Ja jestem zadowolony
Mam wersje High Therm Actity: bluza, leginsy, czapka i bufa z tej firmy zakupioną na jesieni.
Wersja jeszcze bez odblasków . Póki co przetrwała wszystkie prania nie prujes ię i nie rozciąga.
Z temperaturą jest ok na początku chłodno ale z biegiem idealnie .
Co do odprowadzania wilgoci to dół ok. Dół zazwyczaj leginsy i zwykłe krótkie spodenki plus długie skarpety (Lidl), kiedy jest dobrze poniżej 10 to spodnie do biegania z Decatlonu .
Góra gorzej ale to przez to że mam jeszcze inne warstwy . Na górę zakładam jeszcze bluzę dla narciarzy z Lidla oraz softshell Crivit (Lidl w tym to się cłlowiek poci ) i bezrękawnik z polaru a ostatnio zamiast softu i bezrękawnika wiatrówkę Sugoi.
Zima w sumie na Mazowszu łaskawa biegam w niej głownie o 5 rano ( kilka razy było -13) i stanowi pierwszą warstwę .
Ja jestem zadowolony
Mam wersje High Therm Actity: bluza, leginsy, czapka i bufa z tej firmy zakupioną na jesieni.
Wersja jeszcze bez odblasków . Póki co przetrwała wszystkie prania nie prujes ię i nie rozciąga.
Z temperaturą jest ok na początku chłodno ale z biegiem idealnie .
Co do odprowadzania wilgoci to dół ok. Dół zazwyczaj leginsy i zwykłe krótkie spodenki plus długie skarpety (Lidl), kiedy jest dobrze poniżej 10 to spodnie do biegania z Decatlonu .
Góra gorzej ale to przez to że mam jeszcze inne warstwy . Na górę zakładam jeszcze bluzę dla narciarzy z Lidla oraz softshell Crivit (Lidl w tym to się cłlowiek poci ) i bezrękawnik z polaru a ostatnio zamiast softu i bezrękawnika wiatrówkę Sugoi.
Zima w sumie na Mazowszu łaskawa biegam w niej głownie o 5 rano ( kilka razy było -13) i stanowi pierwszą warstwę .
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak a propos prania - w jakiej temperaturze praliście swoją odzież z tej firmy? Też się zastanawiam nad zakupami w tym sklepie, ale nie wiem, na co powinnam zwracać uwagę. Jedno wiem na pewno - zależy mi na tym, aby ubrania były w doskonałym stanie również po praniu. Czy odzież tej firmy jest dobrej jakości? A może lepiej zdecydować się na coś innego? jaką odzież mam wybrać, w sensie, z jakiego materiału?