Ale strasznie szybko się zużywają, robią dziury i co najważniejsze są dość niskie. Chciałbym kupić coś wyższego i lepszego

Nie biega w dlugich skarpetach ale z moich obserwacji wynika ze to niema zbytniego znaczenia. Czyli nos jak ci wygodniejspens pisze:Pytanie z typu: Głupie
Czy wysokie skarpety zakładacie pod leginsy czy na??
Ja planuje i zakupie po weekendzie te > https://www.e-nessi.pl/pl/p/Skarpety-Te ... ie-RL2/525banan85 pisze:Podczepiam sie...do tej pory uzywalem natanszych z decathlonu, ale bardzo szybko sie przecieraja. Co mozecie polecic w miare rozsadnej cenie?
Nie wiem co to jest rozsadna cena - ale jesli istotnym czynnikiem mialaby byc skuteczne minimalizowanie sklonnosci do powstawania pecherzy, to zasugerowalbym cos takiego: Nike Anti-Blister Quarter Running Socks. Zawarta w opisie funkcjonalnosc "Anti-Blister" dziala zupelnie sprawnie. Nie jest to najtansza propozycja, ale na pewno rowniez nie najdrozsza - chyba da sie znalezc dwupak ponizej 40 PLN.banan85 pisze:Podczepiam sie...do tej pory uzywalem natanszych z decathlonu, ale bardzo szybko sie przecieraja. Co mozecie polecic w miare rozsadnej cenie?
Polecam te SKARPETY TERMOAKTYWNE DŁUGIE - RL3 firmy NESS, link w pierwszym poście. Kupiłem i jestem mega zadowolony, wcześniej używałem najtańszych z decathlonubanan85 pisze:Podczepiam sie...do tej pory uzywalem natanszych z decathlonu, ale bardzo szybko sie przecieraja. Co mozecie polecic w miare rozsadnej cenie?