Sklep w Lublinie

tmx
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

PO co NB robi te wszystkie napisy o pronacji i inne tłumaczenia co to jest. Byłem w ich sklepie w Lublinie i nic na ten temat nie  wiedzą. W katalogu nie ma kategori - pronacja - są duperele i rozmiary na szerokość -owszem jak na stronie. CZy to znaczy że w Polsce mają w d.... pronację, czy sprzedają wszystkie buty -neutral czy może jak popadnie. Ciekawe.
Nie ma kategorii heavy runners- a ktoś sugerował że przy wadze 100 kg takie właśnie sobie powinienem sprawić. Ale o czymś takim nikt nawet nie słyszał.
Jak mam kupic buty na 4 miechy (jak ostatnie adidasy) to chcę żeby były tanie.  Widziałem dużo niedrogich biegówek sprandi. I z tąd pytanie -- warta coś ta marka - czy nadaja sie do biegania? Bo 2 par na rok po 200 czy 250 zł to troche drogo jak dla mnie. 2 sezony i mam rower który kilka lat wytrzyma:(
TMX
PKO
Awatar użytkownika
Kuba C
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja bylem w sklepie NB w Krakowie w galerii Kazimierz.
Był to jedyny sklep ( a są tam sklepy -wielu innych producentów) gdzie rozumieli, że buty dobieram do biegania, a nie do koloru dresu.
fakt ze nie mieli pełnej kolekcji - w tym modelu, który sobie wybrałem, ale w koncu kupilem cos innego
Kuba--------------------------------------------
KKB Dystans Kraków
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from tmx on 10:32 pm on April 22, 2005
. CZy to znaczy że w Polsce mają w d.... pronację, czy sprzedają wszystkie buty -neutral czy może jak popadnie.
Nie ma kategorii heavy runners- a ktoś sugerował że przy wadze 100 kg takie właśnie sobie powinienem sprawić. Ale o czymś takim nikt nawet nie słyszał.

Tak jest mają to w d...e i sprzedają jak popadnie.To jest reguła. Kuba C, musiał trafić na jakiegoś niedoszkolonego pracownika, co to nie wie o co w życiu chodzi.

Formalnie kategori heavy runners nie ma, można tylko znaleźć info w necie, że niektóre buty są zalecane właśnie dla osób o takiej wadze.
Takie kryteria w internetowym doborze butów stosuje currex
czy roadrunnersports
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
Awatar użytkownika
octan
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Baaa, ostatnio kupiłem buty NB. Jak do sklepu wszedłem to kolo (sprzedawca) zaczął wychwalać NB, że oni to na kursy do Zakopca jeżdżą kilkudniowe, że ich szkolą Ci z NB. Zapytałem gościa jak pronacja w tym i tym modelu. Okazało się, że ich tam w Zakopcu uczą buty sznurować i kit pociskać. Bo jak można wytłumaczyć inaczej fakt, że kolo nie wiedział? Dobra myślę sobie, szkoda czasu z gościem gadać- prosze o katalog. I co się okazuje ?
W katalogu ch...a piszą o tym czy to dla pronatorów czy supinatorów.
Zawiodłem się na NB prawdę mówiąc.
Dla zwolenników jednomandatowych okręgów wyborczych:
www.jow.pl   www.popieramjow.pl
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ