PO co NB robi te wszystkie napisy o pronacji i inne tłumaczenia co to jest. Byłem w ich sklepie w Lublinie i nic na ten temat nie wiedzą. W katalogu nie ma kategori - pronacja - są duperele i rozmiary na szerokość -owszem jak na stronie. CZy to znaczy że w Polsce mają w d.... pronację, czy sprzedają wszystkie buty -neutral czy może jak popadnie. Ciekawe.
Nie ma kategorii heavy runners- a ktoś sugerował że przy wadze 100 kg takie właśnie sobie powinienem sprawić. Ale o czymś takim nikt nawet nie słyszał.
Jak mam kupic buty na 4 miechy (jak ostatnie adidasy) to chcę żeby były tanie. Widziałem dużo niedrogich biegówek sprandi. I z tąd pytanie -- warta coś ta marka - czy nadaja sie do biegania? Bo 2 par na rok po 200 czy 250 zł to troche drogo jak dla mnie. 2 sezony i mam rower który kilka lat wytrzyma:(
TMX
Sklep w Lublinie
- Kuba C
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja bylem w sklepie NB w Krakowie w galerii Kazimierz.
Był to jedyny sklep ( a są tam sklepy -wielu innych producentów) gdzie rozumieli, że buty dobieram do biegania, a nie do koloru dresu.
fakt ze nie mieli pełnej kolekcji - w tym modelu, który sobie wybrałem, ale w koncu kupilem cos innego
Był to jedyny sklep ( a są tam sklepy -wielu innych producentów) gdzie rozumieli, że buty dobieram do biegania, a nie do koloru dresu.
fakt ze nie mieli pełnej kolekcji - w tym modelu, który sobie wybrałem, ale w koncu kupilem cos innego
Kuba--------------------------------------------
KKB Dystans Kraków
KKB Dystans Kraków
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Quote: from tmx on 10:32 pm on April 22, 2005
. CZy to znaczy że w Polsce mają w d.... pronację, czy sprzedają wszystkie buty -neutral czy może jak popadnie.
Nie ma kategorii heavy runners- a ktoś sugerował że przy wadze 100 kg takie właśnie sobie powinienem sprawić. Ale o czymś takim nikt nawet nie słyszał.
Tak jest mają to w d...e i sprzedają jak popadnie.To jest reguła. Kuba C, musiał trafić na jakiegoś niedoszkolonego pracownika, co to nie wie o co w życiu chodzi.
Formalnie kategori heavy runners nie ma, można tylko znaleźć info w necie, że niektóre buty są zalecane właśnie dla osób o takiej wadze.
Takie kryteria w internetowym doborze butów stosuje currex
czy roadrunnersports
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- octan
- Wyga
Baaa, ostatnio kupiłem buty NB. Jak do sklepu wszedłem to kolo (sprzedawca) zaczął wychwalać NB, że oni to na kursy do Zakopca jeżdżą kilkudniowe, że ich szkolą Ci z NB. Zapytałem gościa jak pronacja w tym i tym modelu. Okazało się, że ich tam w Zakopcu uczą buty sznurować i kit pociskać. Bo jak można wytłumaczyć inaczej fakt, że kolo nie wiedział? Dobra myślę sobie, szkoda czasu z gościem gadać- prosze o katalog. I co się okazuje ?
W katalogu ch...a piszą o tym czy to dla pronatorów czy supinatorów.
Zawiodłem się na NB prawdę mówiąc.
W katalogu ch...a piszą o tym czy to dla pronatorów czy supinatorów.
Zawiodłem się na NB prawdę mówiąc.
Dla zwolenników jednomandatowych okręgów wyborczych:
www.jow.pl www.popieramjow.pl
www.jow.pl www.popieramjow.pl