Polar s410

Awatar użytkownika
Andrzej
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy ktos juz przesylal ustawienia do Polara dzwiekiem, czemu mi to nie wychodzi?
Andrzej
PKO
Awatar użytkownika
PawMoz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Prawdopodobnie czułość mikrofonu(można wyregulować programowo) masz nie taką jak potrzeba.Zauważyłem ,że lepiej jak jest niższa niż za wysoka ).Może być też przyczyną hałas w miejscu gdzie wgrywasz dane.Osobiście tak ustawiłem czułość mikrofonu że mogłem wgrywać dane przykładając zegarek do mikrofonu.Praktycznie odpadał wtedy problem zakłóceń z zewnątrz.
Paweł
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from PawMoz
tak ustawiłem czułość mikrofonu że mogłem wgrywać dane przykładając zegarek do mikrofonu.Praktycznie odpadał wtedy problem zakłóceń z zewnątrz.
Też tak nagrywam - mikrofon przytykam z tyłu do pulsometru. Druga kwestia to oprogramowanie. Dużo lepiej radzi sobie z nagrywaniem Polar Precision Perfomance niż to starsze oprogramowanie, ktore nabyłem razem z S410
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
Andrzej
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ok, ale nie wiem czy sie dobrze zrozumielismy:),chodzi mi o przekaz danych z kompa ->do polara,(ustawienia) to jest mozliwe tylko przez glosniki ,nie:) z polara ->do kompa jest ok,ale w druga strone mi chodzi :)
Andrzej
Awatar użytkownika
PawMoz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie wiem w czym może być problem.Osobiście z wgrywaniem danych nie miałem  kłopotu.Może to być moim zdaniem nie odpowiedni poziom dźwięku z głośnika .Raczej z tego co pamiętam należy ustawić niezbyt głośno -czasem wgrywałem używając słuchawek  przykładając zegarek do słuchawki.
Paweł
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ