Zapraszamy na nasze stoisko w trakcie Półmaratonu w Wiązownej.
Przygotowaliśmy w związku z tą imprezą specjalna ofertę butów Asics'a
Gel Kayano X - przecena z 460 zł na 410 zł
Gell 2090 - przecena z 360 zł na 320 zł
Gel 1090 - przecena z 300 zł na 270 zł
Gel Cumulus - przecena z 320 zł na 280 zł
Gel Evation - przecena z 180 zł na 150 zł
Gel Guts II - przecena z 210 zł na 180 zł
Gel Tioga - przecena z 250 zł na 230 zł
Gel Nimbus - przecena z 440 zł na 400 zł
Gel Enhance - przecena z 280 zł na 260 zł
Gel Legato - przecena z 220 zł na 190 zł
Gel Escalate - przecena z 200 zł na 180 zł
Gel Flash DS - przecena z 360 zł na 330 zł
Leginsy Zimowe Puma - przecena ze 120 zł na 90 zł
Leginsy Zimowe Newline - przecena ze 150 zł na 120 zł
Promocja obowiązuje tylko na Półmaratonie w Wiązownej.
Zapraszamy do naszego stoiska !!!!!
Pytania prosimy kierować na :sportprojekt@post.pl
Buty oi odzież mozna zobaczyć na stronie www.bednarek-sport.pl
Zapraszamy !!!!!!
Promocja Asics na Półmaratonie w Wiązownej
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
To już trzeci, sprzedawca butów pojawia się na forum w krótkim okresie. Widać wiosna idzie.
Miłe, że tym razem w przeciwieństwie do konkurencji, promocje nie są uzależnione ani od wielkości zakupu ani od rejestrowania się w jakiejś bazie, tylko dla tych co pobiegną w półmaratonie.
Ale mnie nie chciałoby się pisać dla komplementów.
A mianowicie-czy firma Bednarek-Sport, nie mogłaby pomyśleć o takiej stałej akcji promocyjnej.
Np- Prawo do zniżki, dla maratończyków, przez okres powiedzmy 12 miesięcy, od pobiegnięcia jakiegoś maratonu w Polsce?
I druga sprawa, czy nie dałoby się nieco wzbogacić opisów butów, na stronie firmy. Chodzi mi o informacje o przeznaczeniu danego modelu dla supinatorów czy pronatorów a także więcej informacji o konstrukcji buta.
Tak np jak robi to konkurencja

Miłe, że tym razem w przeciwieństwie do konkurencji, promocje nie są uzależnione ani od wielkości zakupu ani od rejestrowania się w jakiejś bazie, tylko dla tych co pobiegną w półmaratonie.

Ale mnie nie chciałoby się pisać dla komplementów.

A mianowicie-czy firma Bednarek-Sport, nie mogłaby pomyśleć o takiej stałej akcji promocyjnej.
Np- Prawo do zniżki, dla maratończyków, przez okres powiedzmy 12 miesięcy, od pobiegnięcia jakiegoś maratonu w Polsce?
I druga sprawa, czy nie dałoby się nieco wzbogacić opisów butów, na stronie firmy. Chodzi mi o informacje o przeznaczeniu danego modelu dla supinatorów czy pronatorów a także więcej informacji o konstrukcji buta.
Tak np jak robi to konkurencja

Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Za 2 tygodnie ruszy naszsklep internetowy w zmienionej wersji. Znajdziecie tam róowniez bogatą ofertę obuwia i odzieży New Balance . Będzie się można poprzeztętronękontaktoowaćz nami w celu doboru obuwia. Poza tymkażdy z modeli będzie bardzo dokładnie opisany.
- kichol
- Wyga
Chyba sie wybiore do tej "konkurencji" mają ten but Asics DS-Racer dzięki za link napiszcie jeszcze mi tlyko swoje zdanie o tym bucie bo wiadmo że sprzedawca zawsze bedzie zachwalał
Jest jedna rzecz dla której warto żyć bieganie