Startówki ASICS
- kichol
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam zamiar kupić buty startowe firmy Asics takie "pomarańczowe" wszyscy chyba wiecie o jakie chodzi. Tylko nie wiem czy sa warte swojej ceny czy tez może są przereklamowene. Jeśli biegacie w nich to napiszcie swoje opinie. Jak napiszecie że są słabe i nie warto to kupie sobie adidas-a bo nawet też są dobre i za 200 PLN dostane już jakieś Z góry dzięki
Jest jedna rzecz dla której warto żyć bieganie
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Witam,
Proponuję jako bbuta startowego Gel Flash dS. Beedziemy go mieli w promocji na Półmaratonie w Wiązownej. Można go równieżz zamowić poprzez nasza strone internetową www.bednarek-sport.pl mma doskonallą amortyzację , jest typem lekkiego buta o przeznaczeniu do startów orazszybkich treningów.
Proponuję jako bbuta startowego Gel Flash dS. Beedziemy go mieli w promocji na Półmaratonie w Wiązownej. Można go równieżz zamowić poprzez nasza strone internetową www.bednarek-sport.pl mma doskonallą amortyzację , jest typem lekkiego buta o przeznaczeniu do startów orazszybkich treningów.
- kichol
- Wyga
dzięki za odpowiedz Niestety nie wybieram sie na ten półmaraton i wogóle nie widziałem tego modelu może jakieś link do zdjęc staratówke asicsa z góry dzieki pozdrawiam
Jest jedna rzecz dla której warto żyć bieganie