Sony Smartwatch 3

ser_andrzej
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 1h 10 min
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich,
Szukam smartwatcha ktory ma tylko 2 funkcje: GPS i wbudowany odtwarzacz muzyki z BT. Sony wypuscilo na rynek model ktory to wspiera tylko wlasnie GPS dziala wylacznie z Google map (runtastic jeszcze nie wypuscil softu do Andorid Waer) a odtwarzanie muzyki offlina o jaks kpina, dziala tylko z google, kopiuje wszystko jak leci, nie ma playlist itp.
Slyszalem ze Burg wydal smartwatcha wspierajacego andorid 4.0 wiec powinno hulac wszystko runtastic i music streaming z deezera. Problem z tym ze nie ma go gdzie kupic, bardzo malo informacji o nim w sieci.
Fit ma fajny model Surge tylko nie dziala muzyka oczywiscie. Macie podobne problemy? testowaliscie juz jakies urzadzenia o wspomnianych parametrach?
Bede wdzieczny za kazde info, sam tez sie podziele jak cokolwiek znajde.
PKO
ser_andrzej
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 1h 10 min
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ok krotki update dla tych dla ktorych bieganie z muzyka jest must have.
Zakupilem sobie wlasnie tydzien temu SW3. Czekalem dlugo na alternatywy jednak nic sie nie poojawialo na rynku, albo brak GPsa albo brak muzyki itd...
Update do AW 5.0.2 bez problemu, download walkman app od sony (odtwarzacz google mozecie sobie darowac, brak playlist, download wszystkiego co macie w bibliotece brak mozliwosci wyboru, generalnie support do muzyki offline ze sredniowiecza. Ale wracamy do tematu, playlist w walkmanie sony download na zegarek i wszystko dziala. Jestem troche zdygany ze poszlo tak latwo ale co tam lecimy z programem do biegania obslugujacym GPsa. Sa 3 obecnie na rynku, dramat z googli my places, run keeper i iFIT, download wszystkiego, i tak wyposazony udalem sie na moj pierwszy run.

No i problemy sie zaczely, pomijam ze aplikacje na weara pozostaja wiele do zyczenie ale mysle co tam mam muze i gps przezyje interfejs z konca wojny trzydziestoletniej, pierwszy runkeeper jako najlepsza teoretycznie appka, GPS zlapany, teraz muza no i sie zaczelo, jak wlaczam muzyke i potem chce uruchomic app do bieganie muzyka sie wylacza i na odwrot. Szlag ale mamy przeciez jeszcze 2 programy, niestety nie udalo mi sie odpalic zadnego z nich z muzyka, po kilkunastu minutacvh przed domem bawiac sie z zegarkiem stracilem ochote na bieganie, wracam do domu odpalam kompa i po kilkunastu minutach znalazlem 4 program beta wersja do SW3 Ghostracer. Interfejs juz ciutke lepszy i po krotkiej zabawie udalo sie muza i app do bieganie dzialaja, zaczynam bieg.... po 2 minutach niestety muza przestaje grac, znow krotka zabawa ok dziala znowu dalszy bieg po kolejnych 3 minutach powtorka z rozrywki i juz nie wytrzymalem. Zegarek jest na ebayu a ja wracam do puktu wyjscia, bo w erze smartphonow i smartwatchy nie ma na rynku zegarka dajacego dwie proste funkcje...
Czy na prawde nie ma o tym juz w innym temacie, to tylko dla przestrogi dla wariatow jak ja decydujacych sie na SW na Android Wear....
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ