Endomondo planowanie trasy jak?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Może ktoś się orientuje jak wyznaczyć trasę powrotną w endomondo. Otóż tworzę nową trasę z punktu A do punktu B. Wyznacza mi idealnie a teraz chciałbym aby w trakcie wyznaczania zrobić powrót tą trasą. I wtedy zaczynają się cuda. Na siłę wyznacza mi innymi drogami. Nic nie daje robienie pkt pośrednich i tak trasa idzie inną drogą. Najlepiej by było wyznaczyć trasę i użyć opcji wróć tą samą aby zsumować kilometry.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Robię tak. Zaznaczam zaraz za czerwonym końcem pkt pośrednie. A i tak wywala mi trase na inne drogi. Jesli robię kółko nie ma problemu wszystko działa poprawnie. A jak chce zrobić wte i wewte zonk. Trasa z którą się męczę to od hotelu Murowanica czarnym szlakiem ścieżką pod Reglami do Kir i z powrotem.
PS Udało się ale newralgiczny odcinek potraktowałem bardzo dokładnie i pkt pośrednie robiłem co chwile. Udało się
PS Udało się ale newralgiczny odcinek potraktowałem bardzo dokładnie i pkt pośrednie robiłem co chwile. Udało się
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A widzisz nie wiedziałem o tej opcji i nigdy jej nie stosowałem. teraz w newralgicznym pkt odznaczę sobie. Dzięki
-
- Dyskutant
By nie zakładać nowego tematu mam inne pytanie dotyczące treningu z Endomondo dla użytkowników premium.
Stworzyłem plan treningowy. Zaznaczyłem dni do biegania - wtorek - czwartek - sobota. Automatycznie interwały są ustawione na wtorki, a długie biegi na soboty. Czy da się to jakoś zamienić? ustalic inną kolejność co do rodzaju treningu?
Stworzyłem plan treningowy. Zaznaczyłem dni do biegania - wtorek - czwartek - sobota. Automatycznie interwały są ustawione na wtorki, a długie biegi na soboty. Czy da się to jakoś zamienić? ustalic inną kolejność co do rodzaju treningu?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Szukam pomocy. Planuję trasę na mapie. Następnie ją zapisuję. Potem biegnę i w trakcie biegu ją modyfikuję. Wracam do domu o chcę tą trasę zmodyfikować ale zapisać pod nową nazwą tak aby mi nie podmieniło starej trasy. Nie chce mi się za każdym razem planować trasę i nanosić modyfikację. Jak to zrobić?
-
- Wyga
Nie wiedsialem ze istnieje cos jak planowanie trasy. To jest w wersji darmowej czy trzeba placic?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jest w darmowej też.