Zarejestrowałem się na forum, bo szukam dla siebie odpowiedniej odzieży z przeznaczeniem jak w temacie. Na chwilę obecną biegam w legginsach Kalenji essential warm i tego raczej nie będę zmieniać, natomiast najbardziej martwi mnie dobór pozostałych elementów, czyli koszulki (długi rękaw), oraz bielizny (skarpetki & jakieś bokserki).
Najbardziej zależy mi na właściwym doborze koszulki, po prostu musi wytrzymać trudy runmageddonu hardcore, a to może nie być łatwe

Jeśli macie jakieś rady w budżecie około 100zł, to bardzo chętnie poczytam - zrobiłem już rozeznanie w tym przedziale i mam parę typów, ale może kompletnie źle do tego podchodzę.
Co do pozostałych elementów - fajnie, jeśli dałoby się dopasować skarpetki tak, aby redukowały otarcia i (w miarę możliwości) utrzymywały ciepło. Nie wiem, czy ktoś robił test na przepuszczalność mechaniczną, ale fajnie, jeśli jest coś, co nie przepuszcza drobinek pyłu i piachu. Co do bokserek - to po prostu mają być odpowiednio ciepłe i dość cienkie, żeby było wygodnie pod legginsami.
Zrobiłem rekonesans w internecie i tu na forum, ale zanim zacznę cokolwiek sugerować, to wolałbym posłuchać waszych opinii i propozycji.
Dziękuję i pozdrawiam