Recenzja "Książki kucharskiej dla aktywnych. Waga startowa"

PKO
Duncan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fajna recenzja, mógłbyś dodać ile jest przepisów i ile z nich nie jest "przekombinowanych"? Czy są to raczej proste i szybkie dania czy trzeba stać przy garach?
Centrum Biegowe ERGO
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Też jestem posiadaczem tej książki kucharskiej. Przewertowałem. Połowy nazw składników nie rozumiem, abstrakcja jak na razie. Jak będzie trochę więcej wolnego czasu to coś spróbuję wykonać, bo lubię czasem się "rozerwać" przy garach, zwłaszcza że Szanowna Małżonka ostatnio z rzadka w domu za sprawą intensywnej edukacji, a rodzinka liczna głodna.

Pozdrawiam
Jang
Centrum Biegowe ERGO
www.ergo-sklep.pl
al. Jana Pawła II 61, Warszawa
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Duncan pisze:Fajna recenzja, mógłbyś dodać ile jest przepisów i ile z nich nie jest "przekombinowanych"? Czy są to raczej proste i szybkie dania czy trzeba stać przy garach?
W książce masz około 100 przepisów. I chociaż nazwy niektórych przepisów brzmią dość egzotycznie (przynajmniej dla mnie) to wczytując się w sam przepis okazuje się, że to całkiem proste danie. Pisząc recenzję szukałem składników, o których nigdy nie słyszałem albo nie widziałem ich gdzieś w sklepie i z tego co pamiętam to nie znalazłem niczego takiego w całym pierwszym rozdziale, dlatego dałem sobie spokój z poszukiwaniami.

Centrum Biegowe ERGO pisze:Też jestem posiadaczem tej książki kucharskiej. Przewertowałem. Połowy nazw składników nie rozumiem, abstrakcja jak na razie. Jak będzie trochę więcej wolnego czasu to coś spróbuję wykonać, bo lubię czasem się "rozerwać" przy garach, zwłaszcza że Szanowna Małżonka ostatnio z rzadka w domu za sprawą intensywnej edukacji, a rodzinka liczna głodna.

Pozdrawiam
Jang
Jak już zaczniesz działać to okaże się, że te składniki wcale nie są takie abstrakcyjne. W razie czego zawsze możesz zrobić "tost z masłem orzechowym i bananem" (str. 64) :) :) A tak na poważnie to jak już coś przygotujesz to daj znać jakie były koszty. Zawsze mnie ciekawiło ile kosztuje przygotowanie potraw z amerykańskich książek u nas w Polsce.
klosia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ostatnio zastanawiałam się nad kupnem tej książki ale teraz już wiem ze na 100% musi się znaleźć w moim posiadaniu.
PaulNewman
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 55:40
Życiówka w maratonie: 4:36:00

Nieprzeczytany post

Mam tą książkę, jest naprawdę wartościowa.
Polecam.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ