Adidas Climacool Response 2

Dziki
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Co myślicie o tych butach? Jestem ciekaw jakie są Wasze opinie. Jeśli ktoś w nich biega proszę o opinie.
Dzięki. Pozdrawiam.
PKO
Awatar użytkownika
kicek102
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dla mnie zbyt drogie.po 2 tygodniach biegania wszystkie buty stają się clima-cool. powiedziałem sobie że jak w krakowie złamię 3 godz w maratonie to kupię sobie puma race .to jest szczyt kasy jaką mogę wydać na buty i to dopiero muszę sobie na nie zasłużyć.ale nie złamałem i nie mam. na pocieszenie powiem że niektórzy kenijczycy biegają w japonkach (sam widziałem-tylko na zdjąciach, niestety) to jest dopiero cool a clima to mają jak biegają bez skarpetek. hawk
kicek102
Dziki
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja za nie dałem 200 zł. Były w promocji. Patrzyłem w int. ceny różne nawet do 400 zł. W sumie nie były takie złe. Na razie raz w nich biegałem. No i narazie jestem zadowolony. Przed nimi miałem MIZUNO to znaczy jeszcze mam ale przeznaczyłem je do spacerków. Nie jestem z nich zadowolony. Moim zdaniem przereklamowane. Czekam na Wasze opinie.
Awatar użytkownika
kicek102
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

za dwie stówki to faktycznie okazja. też bym je kupił za taką cenę. gdzie kupiłeś?
kicek102
Awatar użytkownika
caryca
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

dopisalam sie tu w piatek i nic nie ma :(

Mam takie buciki -znaczy z tej seri i jestem zadowolona. Bardzo przyjemnie mi sie w nich biega i faktycznie czuje chlod.
Teraz podobne sobie wybralam (za wygrna w turneiju tenisowym ;) ) do tenisa i tez sie przyjemniej w nich gra! bo w tenisie to juz zawsze mialam kompletnie 'przemoczone' skarpetki a teraz jakos juz nie
Dziki
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Troszke mnie nie było. Sory. Buciki kupiłem w dość sporym sklepie sportowym w Bydgoszczy. Sklep jest w tym samym budynku co GEANT. Ale były z tej serii tylko 3 ostatnie pary. Widocznie dlatego była promocja. Narazie.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ