jakie odzywki
- michal derbiszewski
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo prosze o porade, jakie suplementy, odzywki warto wcinac przygotowojac sie do maratonu poznanskiego, biegajac ok 70 - 90 km na tydzien ? Bardzo prosze o nazwy miedzynarodowych firm gdyz wlasnie siedze w Dublinie i przed koncem wrzesnia nie planuje powrotu do kraju; pozdrowienia i dziekuje za odpowiedzi 

- romek
- Zaprawiony W Bojach
nie wiedziałem, że maraton poznański ma specjalne wymagania
.
Tak poważnie, to dobrze zbilansowana dieta + ewentualnie multiwitamina powinna Ci wystarczyć - moim oczywiście zdaniem

Tak poważnie, to dobrze zbilansowana dieta + ewentualnie multiwitamina powinna Ci wystarczyć - moim oczywiście zdaniem
- Malsson
- Stary Wyga
Romek, ale Ty to jesteś zgrywus! Niech cie....
"Łaską zbawieni jesteście przez wiarę, i to nie z was: Boży to dar; Nie z uczynków aby się kto nie chlubił" - Ef.2:8
Malsson GG4961246
Malsson GG4961246
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
michał
Taki dystans tygodniowy jaki chcesz biegać nie jest mysle aż tak duży żebyś musiał jakies specjalne odżywki używać.
Jedyne co mogę poradzić, to ewentualnie jakaś odżywka po długim treningu - czyli jak pobiegniesz ponad dwadzieścia pare kilometrów - przyczytaj sobie TO - tam są też nazwy.
Taki dystans tygodniowy jaki chcesz biegać nie jest mysle aż tak duży żebyś musiał jakies specjalne odżywki używać.
Jedyne co mogę poradzić, to ewentualnie jakaś odżywka po długim treningu - czyli jak pobiegniesz ponad dwadzieścia pare kilometrów - przyczytaj sobie TO - tam są też nazwy.
- romek
- Zaprawiony W Bojach
kurczeQuote: from Malsson on 3:55 pm on June 10, 2004
Romek, ale Ty to jesteś zgrywus! Niech cie....