sigma pc 25.10

Tomasz Krzyzanowski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Planuje zakup pierwszego pulsometru i tak sie zastanawiam czy sigma pc 25.10 to jest dobry pomysł oczywiście porównanie ceny do jakości.
PKO
tapczan
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jako pierwszy pulsometr wystarczy coś totalnie budżetowego.

Sam na początku kupiłem jakiś decathlonowy pulsometr poniżej stówy bez szyfrowania sygnału i służy mi do dziś. Pulsometru używałem ostro na początku żeby wyznaczać tempa treningowe, ale z biegiem czasu coraz rzadziej go zakładam. Po prostu już się nauczyłem swojego organizmu.
monterpw
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja miałem na początku pulsometr z biedry za 30 zł (działał ale jakośc średnia), potem kupiłem sigme 15.11 i byłem z niej bardzo zadowolony, nie miałem z nia żadnych problemów, jakość wykonania uważam że jest bardzo dobra (a mam porównanie z garminami 910xt, fenixem 2 czy suunto ambit 2 - a to zegary z innej półki). Po za tym od zawsze używałem liczników rowerowych sigmy i też wszystko było w jak najlepszym porządku.
A jeśli chodzi o pierwszy pulsometr to oczywiscie sigma się sprawdzi a w przyszłości zobaczysz czy chcesz inwestować w lepszy sprzęt czy po prostu uznasz że wolisz biegać bez takich bajerów tylko ze zwykłym stoperem.
Tomasz Krzyzanowski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ok dzieki za informację i radę bo tez jestem zdania iz nie ma sensu kupowac zegarki za 1500 zl pewnie dziala to na zasadzie dobrego marketingu producentow i tak nie wykorzystasz wszytkich funkcji ktore posiadaja. :-)
monterpw
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

o tu troszeczke sie nie zgodzę. Zależy do jakich celów używa się tych zegarków. Ja lubie miec zegar z gps, nawigacją, który posłuży mi na basenie czy rowerze, bieganie z telefonem to dla mnie tragedia. Może faktycznie cena 2000zł za zegarek jest wysoka ale niestety nie ma zbyt wielkiego wyboru jeśli wszystko ma być w jednym małym urządzeniu
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ