Cześć!
Pytanie mam, dotyczące wózków do biegania. Dokładnie chodzi mi o wózki w stylu Chariota, albo Cruzera. Ostatnio miałem okazję biec półmaraton z pożyczonym Cruzerem i, co tu ukrywać, spodobało mi się. Co więcej, spodobało się moim dzieciom, no i żonie, która miała dwie godziny wolnego na ploty. No i padł pomysł, żeby, drogą kupna, nabyć taki wózek.
Problemem jest oczywiście cena. Najtańszy model dwudzieciakowego Cruzera kosztuje ok 2000 zł, nie wspominając o Chariotach za 5000 zł, przy czym bez problemu można kupić "zamienniki" za około 400 zł. Pytanie jest, czy ktoś z Was miał okazję biegać z wózkiem budżetowym (tym tańszym, w okolicach kilkuset zł) i mógłby się wypowiedzieć? Czy te 2000 zł są uzasadnione, czy płacę tylko za napis na wózku i ewentualnie trochę bardziej opływowy wygląd.
Dzięki za pomoc, pozdrawiam.
Wózek dla dziecka
- skuzniak
- Wyga
- Życiówka na 10k: 54:08
- Życiówka w maratonie: 4:36:50
- Kontakt:
- Bacio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:09
- Życiówka w maratonie: 5:12:13
Ja mam Nordic Cab. Zapraszam na przebieżkę w Lesie Kabackim w Warszawie.
1. Tu trochę o biegomarszowaniu... www.biegomarsz.pl
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
- skuzniak
- Wyga
- Życiówka na 10k: 54:08
- Życiówka w maratonie: 4:36:50
- Kontakt:
Hej, dzięki za propozycję, chyba najlepsza opcja, żeby się przekonać czy warto, ale do Warszawy mam trochę za daleko, więc chyba spasujęBacio pisze:Ja mam Nordic Cab. Zapraszam na przebieżkę w Lesie Kabackim w Warszawie.

Poza tym Twój wózek też kosztuje ok. 2000 zł a mnie najbardziej interesuje czy jest jakaś istotna różnica między takim właśnie, a modelem za 400 - 500 zł
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
My mamy również Nordic Cab, wię nie pomożemy
-----------------------------
Najlepsze włókniny filtracyjne
-----------------------------
Najlepsze włókniny filtracyjne