PROSZĘ POMÓRZCIE!! CHODZI O PULSOMETR
- golden291
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wiam!! na początku podam adres z pulsometrem o którym mowa
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23092164
teraz proszę ludzi którzy się znają na tym sprzecie o swoje opinie na jego temat. jestem długodystansowcem i potrzebny mi dobry zegarek do pomiaru pulsu a takrze czasu\km do CIĄgłych proszę potraktujcie to powarznie i może poradźcie pulsometry które są już sprawdzone i naprawdę dobre kontakt golden291@wp.pl
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23092164
teraz proszę ludzi którzy się znają na tym sprzecie o swoje opinie na jego temat. jestem długodystansowcem i potrzebny mi dobry zegarek do pomiaru pulsu a takrze czasu\km do CIĄgłych proszę potraktujcie to powarznie i może poradźcie pulsometry które są już sprawdzone i naprawdę dobre kontakt golden291@wp.pl
- Murat
- Zaprawiony W Bojach
Fakt,było już sporo o tej Scali 440.Powtórzę się opisując wrażenia z posiadania tego modelu:
-pomiar tętna prawidłowy,nie obserwuję większych zakłóceń
-mam go już ok.10 miesięcy i na razie działa bez zarzutu
-ma sporo dodatkowych funkcji,ale większość z nich to takie bajery
-mankamentem tego modelu są funkcje stopera-stoper do 100 min,brak międzyczasów itd.
-ogólnie można powiedzieć,że jako prosty miernik tętna sprawdza się dobrze,ale jeżeli ktoś oczekuje zaawansowanych funkcji sterowania treningiem to trzebaby poszukać czegoś z wyższej półki.
Pozdrawiam nowego forumowicza!
-pomiar tętna prawidłowy,nie obserwuję większych zakłóceń
-mam go już ok.10 miesięcy i na razie działa bez zarzutu
-ma sporo dodatkowych funkcji,ale większość z nich to takie bajery
-mankamentem tego modelu są funkcje stopera-stoper do 100 min,brak międzyczasów itd.
-ogólnie można powiedzieć,że jako prosty miernik tętna sprawdza się dobrze,ale jeżeli ktoś oczekuje zaawansowanych funkcji sterowania treningiem to trzebaby poszukać czegoś z wyższej półki.
Pozdrawiam nowego forumowicza!
- Mayo
- Rozgrzewający Się
A nie lepiej było dołożyć 20 zł , i kupić SIGMA SPORT PC 1600 sprzęt nie do zdarcia.Także lepszy wybór to raczej SIGMA PC 1600 takie jest moje zdanie . No TA SIGMA Ma 16 między czasów .
Ale jak go nabyłeś to myśle ,że nie masz co narzekać bo ma tych funkcji trochę , a jeśli robisz jakieś kółeczka no to brak między czasów da sie we znaki.
Pozdrowienia S.Z
Ale jak go nabyłeś to myśle ,że nie masz co narzekać bo ma tych funkcji trochę , a jeśli robisz jakieś kółeczka no to brak między czasów da sie we znaki.
Pozdrowienia S.Z
Sławek.Z
- Wojkus
- Dyskutant
- Życiówka w maratonie: 3:24:52
- golden291
- Rozgrzewający Się
a powiedzmy znacie może adresy e-mailowe osób które naprawde się znają na zegarkach i na bieganiu bo muszę jakiś zegarek wybrać ale nie mam pojecia jaki??? proszę pomóżcie!!
-
- Zaprawiony W Bojach
Mogę ci sprzedać swoją sigmę PC 1600 za 150pln. Sprzęt działa,ma rok i biegał już naprawdę szybko.
Gdybym go wyczyścił to napisałbym stan idealny. Faktycznie dobrze wygląda,małe niewidoczne ryski na wyswietlaczu. Ostatnio miałem kupca ,ale nie odebrał paczki?
Gdybym go wyczyścił to napisałbym stan idealny. Faktycznie dobrze wygląda,małe niewidoczne ryski na wyswietlaczu. Ostatnio miałem kupca ,ale nie odebrał paczki?