Jest to obiektywna recenzja ze sporą dawką zdjęć

Nic w tym dziwnego, że reklamacji Ci nie uwzględnili... Opony w aucie jak masz łyse też reklamujesz??Maario78 pisze: Dodam ze reklamacji mi nie uwzględniono bo ktoś stwierdził ze to uszkodzenie mechaniczne z mojej winy, nie ważne ze takie same uszkodzenia nosiły oby dwa buty po oby dwóch stronach.
Po tej sytuacji obiecałem sobie ze to bedą moje ostatnie pumy ale biega sie w nich naprawdę rewelacyjnie i skusilem sie na V3
A jak przy normalnym użytkowaniu nowe opony zrobią się łyse po pół roku to nie reklamujesz?krzys1001 pisze:Nic w tym dziwnego, że reklamacji Ci nie uwzględnili... Opony w aucie jak masz łyse też reklamujesz??Maario78 pisze: Dodam ze reklamacji mi nie uwzględniono bo ktoś stwierdził ze to uszkodzenie mechaniczne z mojej winy, nie ważne ze takie same uszkodzenia nosiły oby dwa buty po oby dwóch stronach.
Po tej sytuacji obiecałem sobie ze to bedą moje ostatnie pumy ale biega sie w nich naprawdę rewelacyjnie i skusilem sie na V3
Mi by wstyd było reklamować takie buty..
Moje po około 1100km, także v2 teoretycznie są trwalsze.kojer pisze:v2 po jakim czasie zaczęły pękać? Moje po 900km wyglądają w zasadzie jak nowe (no zlazł czarny pasek).