Tańsza odzież biegowa
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam! Czy używa ktoś/poleca jakieś tańsze koszulki (spodenki też) do biegania?
Szukam głównie odzieży termoaktywnej - nie chciałbym kupić jakiegoś tanszego zammiennika np. takiej koszulki:
http://allegro.pl/koszulka-termoaktywna ... 37045.html
nie chciałbym kupić czegoś tańszego - nie odbiegającego jakością wykonania i materiału od droższych koszulek?
Szukam głównie odzieży termoaktywnej - nie chciałbym kupić jakiegoś tanszego zammiennika np. takiej koszulki:
http://allegro.pl/koszulka-termoaktywna ... 37045.html
nie chciałbym kupić czegoś tańszego - nie odbiegającego jakością wykonania i materiału od droższych koszulek?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49:01
Siemka 
W decathlonie masz bluzke za 20 zł w promocji i spodenki za 30zł , firmy kalenji
Sam biegam i polecam

W decathlonie masz bluzke za 20 zł w promocji i spodenki za 30zł , firmy kalenji

Sam biegam i polecam

-
- Rozgrzewający Się
Fajną odzież do biegania można też znaleźć tutaj: http://www.mikesport.pl/ - i taką tańszą, ale droższą nieco również. Mi bardzo podobają się bluzy z tej stronki. Generalnie fajny sklep, bo mają bardzo obszerny asortyment, chyba nigdzie nie ma tak bogatej oferty (no chyba że Decathlon). Ja najpierw zaopatrywałem się tam w odzież na rower, bo też taką posiadają.
- CitySport_com_pl
- Dyskutant
Myślę,ze generalnie rzecz biorąc warto szukać ich w dobrych sklepach internetowych gdzie będziesz miał taniej oraz szeroki wybór,akurat tym zajmujemy się na co dzień więc chętnie pomożemy i doradzimy.
City Sport to nowoczesna, szybko rozwijająca się sieć salonów i outletów z markową odzieżą i obuwiem sportowym w przystępnych, atrakcyjnych cenach. To również pierwszy w pełni profesjonalny sklep internetowy www.citysport.com.pl
-
- Wyga
Ja biegam w tanich koszulkach z lidla, spodenkach kalenji z decathlonu i nie widzę dużej różnicy w porównaniu z koszulkami np Asicsa (takich mam kilka z pakietów startowych z różnych biegów).
- jabbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:38:22
- Życiówka w maratonie: 3:02:19
- Kontakt:
Zainwestuj w coś na zimę - dobry combat, leginsy i komin robią różnicę. Oraz parę skarpet/gaci na zawody.carmax pisze:Mam takie pytanie, czy jest sens inwestować w taka tańszą odzież, czy lepiej trochę dołożyć i kupić coś lepszego?
A w sezonie - sieciowki i ogarnięte po zawodach koszulki. Rok/dwa i skończy Ci się miejsce w szafie.

-
- Rozgrzewający Się
Ja jestem z Krakowa i jakoś bieganie w sezonie grzewczym/zimowym mnie przeraża, tak samo jak sama idea leginsów
Zastanawia mnie jeszcze odzież na chłodniejsze dni, typu jakaś bluza/kurtka na wiosnę/jesień, czy to po prostu może być zwykła bawełniana bluza?

-
- Rozgrzewający Się
Fajne rzeczy do biagania też znajdziesz na http://glassini.pl Tu w szczególności zwróciłbym uwagę na mega okulary samozmieniającym się przyciemnieniem, warte uwagi.
- jabbur
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pierwszy sezon przebiegałem w dresach i bluzie oraz bawełnianych t-Shirtach. Da się, ale jak zaczynasz ostro ćwiczyć - np. pod wiosenne maratony, to czujesz jak to nasiąka, obciera i uwiera. Kwestia potrzeb (celu)carmax pisze:Ja jestem z Krakowa i jakoś bieganie w sezonie grzewczym/zimowym mnie przeraża, tak samo jak sama idea leginsówZastanawia mnie jeszcze odzież na chłodniejsze dni, typu jakaś bluza/kurtka na wiosnę/jesień, czy to po prostu może być zwykła bawełniana bluza?

-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Ja swoja odzież kupuję w Decathlonie. Mają tam tańsze marki, ale i gatunkowo dobre 

- CitySport_com_pl
- Dyskutant
Gatunkowo nie są złe,to fakt- jednak w praktyce wiem,że można trafić o wiele lepiej pod warunkiem że poszukamy,a w sklepach internetowych są naprawdę perełki:)
City Sport to nowoczesna, szybko rozwijająca się sieć salonów i outletów z markową odzieżą i obuwiem sportowym w przystępnych, atrakcyjnych cenach. To również pierwszy w pełni profesjonalny sklep internetowy www.citysport.com.pl
- jabbur
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt: