Buty na wesele/casual
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Poproszę o jakieś inspiracje co do wyboru butów na zbliżające się wesele. Już lata nie byłem na takiej imprezie. Stare lakierki ubrałem niedawno do pracy na próbe i mnie okrutnie poobcierały przez zwężane noski, odwykłem po prostu. Trzeba kupić coś nowego ale jak sobie pomyśle o kilku setkach na nowe lakierki z drewnianą sztywną podeszwą to aż żal. Może macie w głowie jakiś but, który jest w stonowanej kolorystyce - najlepiej czarny, ma mało sportowych wstawek i może podejść pod kategorię casuala dla biegacza. Potem mógłbym w tym bucie chodzić do pracy czy na jakieś okolicznościowe imprezy. Interesuje mnie lekki but, z miękkim zapiętkiem, szerokim przodem (żadne tam wąskie czy spiczaste noski). Proszę o wyrozumiałosć bo rozumiem, że forum i ten dział raczej nie specjalizują się w takiej tematyce. Ale może ktoś już przerabiał temat i coś się sprawdziło jako but na całonocne tańczenie, który jeszcze ma przed sobą jakąś przyszłość poza leżeniem w szafie i czekaniem na następne wesele kilka lat. Może jakieś modele, albo jakieś wskazania co do marek, bo nie wiem gdzie się udawać na poszukiwania w pierwszej kolejności.
- jabbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:38:22
- Życiówka w maratonie: 3:02:19
- Kontakt:
Kup sobie baletkiProfian pisze:Poproszę o jakieś inspiracje co do wyboru butów na zbliżające się wesele. Już lata nie byłem na takiej imprezie. Stare lakierki ubrałem niedawno do pracy na próbe i mnie okrutnie poobcierały przez zwężane noski, odwykłem po prostu. Trzeba kupić coś nowego ale jak sobie pomyśle o kilku setkach na nowe lakierki z drewnianą sztywną podeszwą to aż żal. Może macie w głowie jakiś but, który jest w stonowanej kolorystyce - najlepiej czarny, ma mało sportowych wstawek i może podejść pod kategorię casuala dla biegacza. Potem mógłbym w tym bucie chodzić do pracy czy na jakieś okolicznościowe imprezy. Interesuje mnie lekki but, z miękkim zapiętkiem, szerokim przodem (żadne tam wąskie czy spiczaste noski). Proszę o wyrozumiałosć bo rozumiem, że forum i ten dział raczej nie specjalizują się w takiej tematyce. Ale może ktoś już przerabiał temat i coś się sprawdziło jako but na całonocne tańczenie, który jeszcze ma przed sobą jakąś przyszłość poza leżeniem w szafie i czekaniem na następne wesele kilka lat. Może jakieś modele, albo jakieś wskazania co do marek, bo nie wiem gdzie się udawać na poszukiwania w pierwszej kolejności.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Idź boso jak się spijesz nikt Ci butów nie ukradnie.
- dirtybutclean
- Wyga
I będziesz jak najbardziej w minimalistycznej modzie.
Pocwiczysz taniec na srodstopiu..