RADIO
- madmax1
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Siemka biegacze
poszukuję od dłuższego czasu radia z którym możnaby biegać. Może ktoś już ten problem rozwiązał? Warunek: stereo, musi odbierać trójkę, najlepiej mocowane na ramieniu (nad bicepsem)
pozdrówka
poszukuję od dłuższego czasu radia z którym możnaby biegać. Może ktoś już ten problem rozwiązał? Warunek: stereo, musi odbierać trójkę, najlepiej mocowane na ramieniu (nad bicepsem)
pozdrówka
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Poszperaj proszę trochę głębiej w tym dziale - temat już się pojawiał parę razy.
biegowa recydywa
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Może być komóra Nokia 6610.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Dokładnie takie o jakie Ci chodzi jest do kupienia w sieci sklepów EURO AGD - przynajmniej do niedawna było. NIKE-PHILIPS. Joycat chyba takie ma.
- monka
- Zaprawiony W Bojach
a może takie ale w Polsce nie ma, spróbuj na amazon http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASI ... 95-1525239
[b]99% DOBRZE = 100% ŹLE![/b]
- Maniek G
- Stary Wyga
Znam ludzi obywających się bez telewizora, a ty chcesz biegać z radiem i jeszcze stereo 
Nie pasuje mi to do biegania. Biegając uciekam od tego, jestem sam z przyrodą, bez radia i trójeczki, bez komóry.

Nie pasuje mi to do biegania. Biegając uciekam od tego, jestem sam z przyrodą, bez radia i trójeczki, bez komóry.

Anima Sana In Corpore Sano
-
- Zaprawiony W Bojach
ja się zastanawiam nad kupnem tego:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20461378
Podobno w Raszynie pod Warszawą dobrze odbiera dużo stacji.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20461378
Podobno w Raszynie pod Warszawą dobrze odbiera dużo stacji.
ENTRE.PL Team
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Zgadzam się z kolegą ! Kocham radio, nienawidzę TV. Jak biegam to słucham tylko swoich myśli, organizmu, przyrody. Jaki mam sens to wszystko zakłócać ? Czy kolega pomyślał o bezpieczeństwie ? Biegając z zatkanymi uszamiBiegając uciekam od tego, jestem sam z przyrodą, bez radia i trójeczki, bez komóry.

Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
- zbyszek g
- Wyga
...podczas ciężkiego treningu bieganie z radiem to rzeczywiście kiepski pomysł, natomiast na weekendowe długie wybiegania bardzo chętnie zabieram je ze sobą. Polecam PANASONIC RF-SW200 (ten z allegro właśnie) używam od 2 miesięcy (deszcz, śnieg, temp do -10) świetnie się sprawuje (mądre mocowanie do ramienia) jestem z niego b. zadowolony...
- madmax1
- Wyga
ale się wszyscy teraz uczepiliście jednej nuty.
kto powiedział że radio musi ryczec na uszach. moze sobie delikatnie przygrywać - wtedy słychac otoczenie. jeśli trening trwa 2-3 godziny radio pomaga przetrwać kryzysik; nie każdy ma możność biegania pośród ptaków i innej zwierzyny. czasami są to wyjące samochody. co do bezpieczeństwa - zgadzam się. nie można biegać w terenach odludnionych. co do bezpieczeństwa na drodze i tak trzeba uważać na rolkarzy i rowerzystów i tak... jeżdżą okropnie
kto powiedział że radio musi ryczec na uszach. moze sobie delikatnie przygrywać - wtedy słychac otoczenie. jeśli trening trwa 2-3 godziny radio pomaga przetrwać kryzysik; nie każdy ma możność biegania pośród ptaków i innej zwierzyny. czasami są to wyjące samochody. co do bezpieczeństwa - zgadzam się. nie można biegać w terenach odludnionych. co do bezpieczeństwa na drodze i tak trzeba uważać na rolkarzy i rowerzystów i tak... jeżdżą okropnie
-
- Zaprawiony W Bojach
Zbyszek, a ten panasinic odbiera dobrze wszystkie stacje i też na peryferiach, daleko od anten nadawczych? Powiesz, że "tak" to składam zamówienie.
ENTRE.PL Team
- Leon Zawodowiec
- Wyga
POlecam Nokię 6610. Sprawuje się wyśmienicie...
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Ja swego czasu uwielbialem jezdzic na rowerze z muzyka na uszach. Do tego ciemne okulary i czapeczka z daszkiem. W ten sposob bilem swoje zyciowki na moich trasach. Uwielbialem to, chyba bede musial tez sprobowac posluchac muzyki podczas biegu. Ciekawi mnie jak sie bede czul?
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- zbyszek g
- Wyga
Cóż, stacje o silnym sygnale odbiera zawsze nawet w lesie, natomiast te o nieco słabszym to różnie... Czy tam gdzie mieszkasz będzie odbierało wszystko i zawsze szczerze powiedziawszy nie wiem... W porównaniu z małymi przenośnymi radyjkami których miałem okazję używać spisuje się b. dobrze... Decyzja należy do CiebieQuote: from PAwel on 5:50 pm on Jan. 30, 2004
Zbyszek, a ten panasinic odbiera dobrze wszystkie stacje i też na peryferiach, daleko od anten nadawczych? Powiesz, że "tak" to składam zamówienie.