jak rozpozna pronacje??czy subinacje??

Awatar użytkownika
Krystian88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

niestety niez nam sie na tym. Mialem zamiar kupic buty mizuno Wave legend z grupy motion control ale ktos mi odradzil na forum biegajznami.pl mam sklepienie stopy miedzy wysokim a srednim buty zcieram rownomiernie bieglame do tej pory w NB 655 i bylo ok
PKO
Awatar użytkownika
Meb
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witaj
W internecie mozesz znalezc mnostwo informacjii na ten temat jak rowniez czytajac archiwa forum. Co ja ci moge polecic to wejsc na strone np http://www.roadrunnersports.com/
i uzyć shoping tools a dokładnie shoe dog. A gdy sie tam znajdzisz wybierz obrazki pasujace to twoich stop  wpisz kilka informacji dodatkowych a jako rezultat otrzymasz liste butow potencjalnie pasujacych do twoich wymogow. Gdzies na forach powinien byc podany adres do niemieckiej strony dobierajacej buty. A najlepszym sposobem jest wyjazd do niemiec gdzie wg kledzika dopasuja ci butki na podstawie fachowej oceny twojego biegu. Natomiast ja proponuje nie napalac sie na okreslony wyglad !!!! buta bo wlasciwy dobur nie polega na ocenie jak yo bedzie wygladalo na zdjeciach :)
pozdrawiam
Meb  
"A men is only as big as the dreams he dares to live"
Awatar użytkownika
Maniek G
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bardzo fajna strona i faktycznie sprawdza się.:hejhej:
Szkoda tylko, że większość wyszukanych butów jest  w Polsce nie do kupienia.
Anima Sana In Corpore Sano
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ