Spodenki do biegania, a bielizna.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, niedługo zacznę biegać w stroju specjalnym do tego przystosowanym. Mam pytanie do bielizny, posiadam przylegające do skóry spodenki nike pro combat, czy mogę je założyć bez bielizny, czy bielizna jest konieczna?
- Tomasz
- Zaprawiony W Bojach
Spodenki to nie bielizna 
Kup sobie cienkie opinające bokserki dobrze odprowadzające wilgoć (bez bawełny w składzie).
http://bieganie.pl/?show=1&cat=170&id=1321

Kup sobie cienkie opinające bokserki dobrze odprowadzające wilgoć (bez bawełny w składzie).
http://bieganie.pl/?show=1&cat=170&id=1321
- szymcu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:51
Biegając bez obcisłych majtek (bokserek) często obcieram sobie uda od spodenekkamilszymczak pisze:Witam, niedługo zacznę biegać w stroju specjalnym do tego przystosowanym. Mam pytanie do bielizny, posiadam przylegające do skóry spodenki nike pro combat, czy mogę je założyć bez bielizny, czy bielizna jest konieczna?

-
- Rozgrzewający Się
Fakt, wczoraj obtarłem sobie co nieco i teraz juz wiem że trzeba zakładać coś pod spód.szymcu pisze:Biegając bez obcisłych majtek (bokserek) często obcieram sobie uda od spodenekkamilszymczak pisze:Witam, niedługo zacznę biegać w stroju specjalnym do tego przystosowanym. Mam pytanie do bielizny, posiadam przylegające do skóry spodenki nike pro combat, czy mogę je założyć bez bielizny, czy bielizna jest konieczna?Więc polecam bieganie w bieliźnie
- fog
- Wyga
- Życiówka na 10k: 43:27
- Życiówka w maratonie: 3:43:09
A ja nigdy nie używam bielizny do biegania, bo same spodenki zapewniają mi odpowiedni komfort termiczny. Uda nigdy mi się nei obtarły, czasem tylko tyłe, ale to w taki miejscu, że gatki nic by nie dały 

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 38:18
- Życiówka w maratonie: 3:18:55
Ja nie widzę potrzeby zakładania jeszcze czegoś pod spód. Sam posiadam te spodenki, choć bardziej pasuje do nich określenie getry. Ubieram na nie jeszcze spodenki właściwe i jest cycuś malina, w ostatnią niedzielę biegłem tak zawody na 10k i biegło się rewelacyjnie.kamilszymczak pisze:Witam, niedługo zacznę biegać w stroju specjalnym do tego przystosowanym. Mam pytanie do bielizny, posiadam przylegające do skóry spodenki nike pro combat, czy mogę je założyć bez bielizny, czy bielizna jest konieczna?