No więc jak w temacie. Z czystej ciekawości... Czy jest jakieś urządzenie które mierzy ile zrobiłeś kroków w ciągu np. 1 min. Wiem iż są krokomierze ale mi bardziej chodzi o coś takiego co np. powie mi iż w ciągu minuty zrobiłem XX kroków w następnej XX itd. A najlepiej gdyby dało się zrobić potem tak iż jeśli zejdziesz poniżej xx kroków to cię o tym informuje.
Mam pulsometr ora endomondo pro do mierzenia dystansu itp. ale właśnie rozchodzi się o te KROKOMIERZE... nigdy z takiego sprzęta nie korzystałem i nie miałem z nim styczności...
Mierzenie kroków na minutę - coś może jest??
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Czujnik Polar S3 z urządzeniem wspólpracującym, np. Polar RS800.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Garmin Forerunner 620.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
Widzę, że koledzy z grubej rury proponują. Jak masz Endo PRO, to przełącz dyscyplinę na chodzenie i tam jest liczenie kroków na podstawie wbudowanego w telefon akcelerometru. Tyłka nie urywa ale za darmo. Jeśli Twój telefon obsługuje Ant+, to możesz też spróbować sparowac go z krokomierzem przyczepianym do buta ale nie sprawdzałem osobiście.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2014, 05:23 przez Kolaj, łącznie zmieniany 1 raz.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
Nowa opaska VIVOFIT z Garmina też liczy 
na allegro masz krokomierze od 3,90 PLN

na allegro masz krokomierze od 3,90 PLN