Polar M61/62
- BoL
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Otrzymałem zlecenie zakupu dla koleżanki Polarka. Dziewczyna regularnie chodzi na siłownię (bieżnia, rowerek, itp.) chce zrzucić wagę i podnieść ogólną sprawność. Po przejrzeniu M61 wydaje mi się najodpowiedniejszy (podobno ma pamięć dla 2 osóba a koleżanka ma męża).
Pytania (jeśli Ryszard mnie słyszy to głównie do niego):
- czy oprócz wyglądu 61 i 62 czymś się różnią, który jest ładniejszy dla kobiety bo zdjęcia mogą mylić
- czy jeszcze istnieje zniżka dla forumowiczów w firmie Ryszarda
- ile (forumowicz) musi zapłacić za tego Polarka teraz
- jak złożyć zamówienie (mi najbardziej pasuje internetem)
Pozdrawiam serdecznie wszystkich (wirtualnie) znajomych
Pytania (jeśli Ryszard mnie słyszy to głównie do niego):
- czy oprócz wyglądu 61 i 62 czymś się różnią, który jest ładniejszy dla kobiety bo zdjęcia mogą mylić
- czy jeszcze istnieje zniżka dla forumowiczów w firmie Ryszarda
- ile (forumowicz) musi zapłacić za tego Polarka teraz
- jak złożyć zamówienie (mi najbardziej pasuje internetem)
Pozdrawiam serdecznie wszystkich (wirtualnie) znajomych
BoL (GG 1209329)
-
- Ekspert/Fizjologia
- Kontakt:
Proponuję M61.
Oczywiście forumowicze mają 5% rabatu. Cena po rabacie to 569 zł.
Wyślij e-maila na info@sportprofil.pl
R.
Oczywiście forumowicze mają 5% rabatu. Cena po rabacie to 569 zł.
Wyślij e-maila na info@sportprofil.pl
R.
- BoL
- Wyga
Dostałem M61, studiowałem instrukcję i pierwsze pytania:
1. Próbowałem automatycznie wyznaczyć OWNZONE. Pierwsza różnica z instrukcja jest taka, że w instrukcji pisze o 5 odcinkach 2 minutowych testu a Polar daje sygnał i odlicza od nowa po 1 minucie. Druga sprawa, dziwniejsza, że wykres na polarze pokazuje 5 odcinków testu a otrzymany polar daje sygnał końca testu (podwójny) po 3 odcinku, czyli wg. instrukcji po b. szybkim marszu i wyłancza test pokazujący wyznaczoną strefę wysiłku. Strefa wysiłku dla usera 1 była ustawiona na basic.
2. Czy dobrze widzę? W nadajniku można wymienić baterię?
Na razie tyle...
Pozdrawiam,
1. Próbowałem automatycznie wyznaczyć OWNZONE. Pierwsza różnica z instrukcja jest taka, że w instrukcji pisze o 5 odcinkach 2 minutowych testu a Polar daje sygnał i odlicza od nowa po 1 minucie. Druga sprawa, dziwniejsza, że wykres na polarze pokazuje 5 odcinków testu a otrzymany polar daje sygnał końca testu (podwójny) po 3 odcinku, czyli wg. instrukcji po b. szybkim marszu i wyłancza test pokazujący wyznaczoną strefę wysiłku. Strefa wysiłku dla usera 1 była ustawiona na basic.
2. Czy dobrze widzę? W nadajniku można wymienić baterię?
Na razie tyle...
Pozdrawiam,
BoL (GG 1209329)
-
- Ekspert/Fizjologia
- Kontakt:
Instrukcja nie została do końca zmieniona.
Stopnie są co 1 minutę. Test jest przerywany w momencie wyznaczenia OWNZONE co nie musi trwać całych 5 minut.
Bateria jest wymienialna, elektrody można prać.
R.
Stopnie są co 1 minutę. Test jest przerywany w momencie wyznaczenia OWNZONE co nie musi trwać całych 5 minut.
Bateria jest wymienialna, elektrody można prać.
R.
- romek
- Zaprawiony W Bojach
http://www.polar.fi/bin/get/dd/4OLshEEe ... k.doc.html
Ciekawe jest ostatnie zdanie:
"WearLink will be available in April-May in Europe and in July in the rest of the world" (chodziło o 2003; choć z drugiej strony zdanie jest tak skonstruowane, że nie wiadomo, o który rok chodzi
)
w sklepach internetowych od pol roku informuja, ze lada moment ma byc - ostatnia wersja Styczen/Luty 2004, ale nie liczylbym zbyt nadto
(Edited by romek at 1:47 am on Dec. 10, 2003)
Ciekawe jest ostatnie zdanie:
"WearLink will be available in April-May in Europe and in July in the rest of the world" (chodziło o 2003; choć z drugiej strony zdanie jest tak skonstruowane, że nie wiadomo, o który rok chodzi

w sklepach internetowych od pol roku informuja, ze lada moment ma byc - ostatnia wersja Styczen/Luty 2004, ale nie liczylbym zbyt nadto
(Edited by romek at 1:47 am on Dec. 10, 2003)
- romek
- Zaprawiony W Bojach
a jeszcze znalazlem takie cos (recenzja WearLinka):
http://www.snewsnet.com/cgi-bin/snews/01245.html
okazuje sie, ze nie ma róży bez kolców - podobniez nadajnik przezyje tylko 100 pran - czyli praktycznie tyle, ile bateria (!)
Polar jakos nie jest chetny, aby go wypuscic oddzielnie (czemu?) - pewnie doskonali proces produkcyjny, aby byl jeszcze mniej trwały.
http://www.snewsnet.com/cgi-bin/snews/01245.html
okazuje sie, ze nie ma róży bez kolców - podobniez nadajnik przezyje tylko 100 pran - czyli praktycznie tyle, ile bateria (!)
Polar jakos nie jest chetny, aby go wypuscic oddzielnie (czemu?) - pewnie doskonali proces produkcyjny, aby byl jeszcze mniej trwały.