Koszulka termoaktywna
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam serdecznie,
Jestem nowym członkiem forum, ba nawet dość nowym biegaczem. Bieganie z każdym treningiem mnie wciąga co raz bardziej i mimo że w to nie wierzyłem to na prawdę to uzależnia.. !
Ale wróćmy do tematu, chciałem zdecydować się na odzież termoaktywną, a dokładnie na koszulkę. Chciałbym wiedzieć czy ta koszulka* jest tylko ładna, czy ładna i 'użytkowa' która będzie dobrze służyła.
Nie jestem znawcą jeśli chodzi o wszelkie firmy, kilka sportów w życiu uprawiałem i wolałem poświęcić czas na treningi niż na siedzenie przed kompem i czytaniem o firmach, wiec z góry przepraszam jeśli zadałem bardzo durne pytanie.
A o to koszulka:
* http://surgepolonia.pl/product-pol-191- ... HERMO.html <-
Jestem nowym członkiem forum, ba nawet dość nowym biegaczem. Bieganie z każdym treningiem mnie wciąga co raz bardziej i mimo że w to nie wierzyłem to na prawdę to uzależnia.. !
Ale wróćmy do tematu, chciałem zdecydować się na odzież termoaktywną, a dokładnie na koszulkę. Chciałbym wiedzieć czy ta koszulka* jest tylko ładna, czy ładna i 'użytkowa' która będzie dobrze służyła.
Nie jestem znawcą jeśli chodzi o wszelkie firmy, kilka sportów w życiu uprawiałem i wolałem poświęcić czas na treningi niż na siedzenie przed kompem i czytaniem o firmach, wiec z góry przepraszam jeśli zadałem bardzo durne pytanie.
A o to koszulka:
* http://surgepolonia.pl/product-pol-191- ... HERMO.html <-
-
- Rozgrzewający Się
Sentlex88 pisze:subtelna reklama;)
Źle się zrozumieliśmy, to nie jest reklama i nie ma nią być.
Zależy mi na opinii czy skład tej koszulki jest imponujący, a może ktoś używa koszulek z tej firmy to wtedy proszę o kontakt na priv żeby nie było podejrzeń reklamowania.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
nie no niektóre ładne ładne
ale drogie 

-
- Rozgrzewający Się
Ładne fakt, drogie jeszcze większy fakt. Sam bym sobie jej nie kupił ze względu właśnie na cene, ale ma być "prezentem" dla mnie, wiec czemu nie ?
Boję się tylko że ktoś wyda dość dużo kasy, a koszulka będzie tylko wyglądała, a nie będzie użytkowa.
Boję się tylko że ktoś wyda dość dużo kasy, a koszulka będzie tylko wyglądała, a nie będzie użytkowa.
-
- Rozgrzewający Się
No koszulki mają na prawdę ładne, w dodatku tematyczne, a jak ktoś jest patriotą to nawet psychicznie pomogą biegać. W końcu odznaka Cichociemnych na piersi do czegoś zobowiązuje.
Boję się tylko że będzie to zakup na miesiąc, a po miesiącu treningów koszulka pójdzie do kosza bo będzie się nie nadawać do niczego.
Boję się tylko że będzie to zakup na miesiąc, a po miesiącu treningów koszulka pójdzie do kosza bo będzie się nie nadawać do niczego.
-
- Rozgrzewający Się
od poniedziałku w lidlu ma być tydzień rowerowy i z gazetki widzę że będą też koszulki termoaktywne za 30 zł. Wiadomo że cudów nie ma się co spodziewać ale dla początkującego biegacza powinno wystarczyć
Uzależniona od zielonej kawy 

- TajPan
- Stary Wyga
-
- Rozgrzewający Się
Podobno w dużej mierze podczas biegania odgrywa sama psychika, a jeśli ktoś jest patriotą to takie coś może podbudować i dać "powera"
Właśnie mnie interesuję zdanie ludzi którzy w tym biegali, albo słyszeli coś na ten temat, przeczytali itp .
Właśnie mnie interesuję zdanie ludzi którzy w tym biegali, albo słyszeli coś na ten temat, przeczytali itp .
- Juannita
- Stary Wyga
Oczywiście dla kobiet mniej wzorów... A tak mi się podoba ta:
http://surgepolonia.pl/product-pol-34-K ... onowa.html
http://surgepolonia.pl/product-pol-34-K ... onowa.html
-
- Rozgrzewający Się
Z tego co się orientuje to mają coś dla Kobiet przygotować i dać większy wybór.
Zapytałem się jednego klienta o opinie (znalazłem go przez fcb) to napisał mi że dobrze odprowadza wilgoć, materiał z obu stron śliski, ale wątpi w utrzymanie ciepła. Napisał również że
jest porządnie wykonana, ale nie jest to coś w rodzaju koszulek i bluz kwark.
Ma ją dopiero kilka dni wiec szerszą recenzję tej koszulki napiszę za miesiąc.
Zapytałem się jednego klienta o opinie (znalazłem go przez fcb) to napisał mi że dobrze odprowadza wilgoć, materiał z obu stron śliski, ale wątpi w utrzymanie ciepła. Napisał również że
jest porządnie wykonana, ale nie jest to coś w rodzaju koszulek i bluz kwark.
Ma ją dopiero kilka dni wiec szerszą recenzję tej koszulki napiszę za miesiąc.
-
- Rozgrzewający Się
Widzę że na świetne forum trafiłem
Czekam z niecierpliwością "recenzję" tych koszulek i przy okazji jak bym chciał kupić jakąś bardziej profesjonalną, termoaktywną co odprowadza wilgoć itp. to ile musiał bym wydać pieniędzy ?

Czekam z niecierpliwością "recenzję" tych koszulek i przy okazji jak bym chciał kupić jakąś bardziej profesjonalną, termoaktywną co odprowadza wilgoć itp. to ile musiał bym wydać pieniędzy ?
- TajPan
- Stary Wyga