Polar S410

Awatar użytkownika
Andrzej
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

za niedlugo bede mial nowego Polara S410,do dzis mialem M52,prosze o opinie i  rady ,doslownie wszystko co mi sie moze przydac  w uzywaniu nowego cacka:) lacznie z polaczenim z kompem,piszice na maila  janxkowalski@wp.pl  !!!!!! dzieki !!!!!!
Andrzej
PKO
Awatar użytkownika
jozefa25
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

witaj
na razie, bo widzę że nikt nie odpisał na twojego posta polecam "Wyszukiwanie" tylko pamietaj wpisz zamiast s410 wpisz samo 410
i napewno znajdziesz coś na temat
Awatar użytkownika
Mirkas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja od maja uzywam S 410. I jestem zadowolony. Jest to najtańszy model który ma połaczenie z komputerem.
Ale prawda jest taka że nie rozgryzłem sposobu programowania i uzywania bardziej specjalistycznych treningów.Stosuję :Rozgrzewka,bieg główny,ewentualnie miedzyczasy. Raz- nie mam na to czasu. Dwa- jeszcze nie potrzebuje.
Naprawdę by sie przydała jakas obszerna książka nt uzywania pulsometrów,programowania itp. Instrukcja jest pod tym wzgledem do niczego.
W połaczeniu z kompem nie ma problemu-przez mikrofon.Czesto tylko trzeba po kilka razy powtórzyc procedure.Raczej powinno być wtedy cicho.Bedzoesz miał wiecej pytan jak kupisz S410 to pisz na priva.
Mirek K
Awatar użytkownika
Andrzej
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

nie moge nic wyslac na priva bo mnie wywala ze mam jakis error z haslem!!!!
Andrzej
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ