KANGOO'ROBIC

Kulski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam

Chcialbym zapytac szanownych forumowiczow czy ktos z Was biegal w butach Kangoo Jumps http://www.fit.pl/kangoo.htm
Bede wdzieczny za wszystkie spostrzezenia.

Pozdr
Jarek

(Edited by Kulski at 2:41 am on Nov. 13, 2003)
PKO
Awatar użytkownika
THEsiu
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tak sie sklada ze mialem okazje sie tym troszke pobawic. Mozna na tym fajnie poskakac (nawet wysoko), ale do biegania calkowicie takie butki sie nie nadaja. Proba biegu nie jest zbyt bezpieczna (owszem da sie), bo chyba narazamy sie na wieksze kontuzje. Wystarczy po prostu sie w tym wywalic to wole nie mowic jakie moga byc tego skutki. Zreszta roznica miedzy zwyklym biegiem a biegiem w takich butkach moim zdaniem jest nieporownywalna. Wole to potraktowac jako dobra zabawe. :)

PS: Samo odwazenie sie wyjscia z takim sprzetem na bieznie jest ogromnym wyzwaniem :)
From that day on, if I was ever going somewhere I was running!
[url]http://www.gump.prv.pl/[/url] - [b]Forrest Gump[/b] - serdecznie zapraszam!
Kulski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzienki THEsiu za odpowiedz. Chodzilo mi raczej o bieganie w tych butkach na poczatku w celu zrzucenia kilku kilkgramow i przyzwyczajenia calego ukladu kostnego do jakiegos wiekszego wysilku (dopiero zaczynam biegac :)
Moze ktos jeszcze ma jakies doswiadczenia w bieganiu w tych butkach.
A jezeli chodzi o odwazenie sie biegac to mysle ze starczyloby mi samozaparcia sie i nieprzejmowania opiniami innych - moglbym w koncu zostac tylko wiekszym dziwakiem niz jestem :)

Pozdr
Jarek

(Edited by Kulski at 8:52 pm on Nov. 13, 2003)
Awatar użytkownika
KANGOL
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Kolega THEsiu nigdy nie mógł mieć Kangosów na nogach, bo inaczej nie pisałby takich bzdur ! Zobaczcie na stronę Polskiego Klubu Kangoo Jumps www.KangooJumps.pl      Sam w nich biegam i jest odlotowo, kondycja szlifuje się 50% szybciej, a mój kręgosłup wreszcie nie boli, tak jak to bywało przy zwykłych biegach. Pozdrowionka
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ