asics gutsII

Awatar użytkownika
kubus76
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

chciałbym poznac opinie innych na temat tych butów, kupilem tydzien temu, bylem raz w górach i wydaje mi sie że są troche malo stabilne...
a są to buty biegowo-trekkingowe, czyli typowo w góry
melon

http://www.biegwielkoluda.pl
PKO
proto
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czolem !
Mam gutsy ale I  .
Zapewniaja podstawowa stabilizacja
gorzej z jakas super  amortyzacja , ale w takich butach
chyba nie o to chodzi ..
Pozatym , to buty trialowe do biegania w trudnym terenie , ale nie koniecznie chodzi tutaj o gory, zreszta nigdy bym o nich tak nie pomyslal . Moim zdaniem udany but .
[i]swim - bike - run [/i]
Awatar użytkownika
kubus76
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

w sklepie internetowym u Bednarka Guts II są opisane jako biegowo-treckingowe,  wiec raczej chodzi o teren górzysty...  przynajmniej dla mnie trecking kojarzy sie z górami...   niw widzialem nigdy gutsow I  wiec nie wiem czym sie roznia od II
Wedlug mnie amortyzacja jest ok, waże ponad 80 kg i biega sie miekko (ale sa to moje   1 buty z amortyzacja wiec nie moge do końca stwierdzic czy jest ona dobra czy nie) mam tylko wrażenie przy zbieganiu przy znzcznym nastromieniu i trudnym terenie (korzenie, kamienie ) że zaraz skręce w nich kostke...  ale moze tak jest we wszystkich butach? ja dopiero zaczynam biegac a wczesniej chodzilem po gorach i to przeważnie w wyższych, sztywniejszych butach i moze to stad to wrazenie?  dlatego pytam opinie innych

(Edited by kubus76 at 9:05 am on Nov. 12, 2003)
melon

http://www.biegwielkoluda.pl
Awatar użytkownika
stachnie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:10:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Biegam w tych butach od września i są niezłe, ale na zimę zamierzam kupić Gel Eagle. To są typowe buty trailowe, czyli do biegania w trudnym terenie - zdecydowanie nie są to buty trekkingowe. Może nieco mniej wygodne od trailówek Adidasa ale dużo trwalszy bieżnik.

S.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ