Kraków - dobry sklep
- michal derbiszewski
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, piszę po raz pierwszy na forum więc proszę o wyrozumiałość na ew. lamerskie pytania. Pytanie mam proste - gdzie w Krakowie mogę zrobić sobie test na rozkład ciężkości, przy bieganiu, na stopę i jakie butki byście polecili tz. jaki przedział cenowy aby nie przepłacić za turbo bajery, które być może nie będą mi potrzebne. Do tej pory biegam w pumach bez systemów, na zwykłej piance, po asfalcie i chyba nic się nie dzieje z moimi stawami ale po odwiedzinach na forum zdrowie przeraziłem się i myślę, że jednak chyba warto zainwestować w solidniejsze obówie aby uniknąć ew. kłopotów.
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Muszę Cię zmartwić. W Krakowie nie uda Ci się przeprowadzić takiego badania rozkładu ciążkośći. Przedział cenowy to 180-250. Nie ma sensu bardziej przepłacać. Gdzie to dostać? Odradzam Athlet`sFoot i stoiska firmowe Adidasa, Reeboka, Pumy. Polecam stoisko Bednarka. Raz, że znajdziesz fachową poradę. Dwa, że ceny w porównaniu do jakości są znacznie tańsze. Stoisko to można zasatć jedynie podczas jakiś zawodów. W najbliższą sobotę będzie od ok 9 rano przy obiektach AWF Kraków podczas rozgrywanych tam biegów.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- michal derbiszewski
- Wyga
Dziękuję za odpowiedź, akurat miałem się wybrać do Athlet`sFoot :)W przyszłą sobotę nie mogę się tam pojawić - gdzie zatem mogę dowiedzieć się więcej o imprezach biegowych organizowanych w Krakowie ?
- michal derbiszewski
- Wyga
hmm, czytałem coś o prewencji ale ... no dobrze, nie czytam 

- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
Tam gdzies obok M1? Powiedz cos wiecej Iverson o tym Kraksporcie, bo nie wiem gdzie to jest. Moze warto tam sie przejechac?
Michal, stoisko Bednarka zastaniesz na kazdej wiekszej imprezie biegowej. Wystarczy poszukac w kalendarzu imprez (np na www.maratonypolskie.pl ) i wybrac sie na bieg po zakup i dla startu.
Michal, stoisko Bednarka zastaniesz na kazdej wiekszej imprezie biegowej. Wystarczy poszukac w kalendarzu imprez (np na www.maratonypolskie.pl ) i wybrac sie na bieg po zakup i dla startu.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
Kraksport jest na pętli tramwajowej na Dąbiu. Z tego co patrzyłem, zdecydowanie najmocniej reprezentowane są sporty zespołowe, szczególnie futbol. Butów do biegania nie zauważyłem w ogóle - no cóż, może coś się od tego czasu zmieniło.
- longrunner
- Stary Wyga
kraksport to sklep (wczesniej hurtownia) glownie pilkarska, wiec biegacze nie bardzo maja sie tam (ciagle) wybierac. jesli potrzebujesz buty, pozostaje polowanie, bo w sklepach ktore teoretycznie sie tym zajmuja nie ma nic godnego polecenia a jak juz jest to w masakrycznych cenach. mimo ze jako krakus z zasady powinienem nie lubic wawy, to polecam wybranie sie pod palac kultury ew. do znacznie blizszych katowic
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- michal derbiszewski
- Wyga
A jaki sklep polecił byś w Katowicach longrunner ?
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
No według mojej mapy to od dworca do Młyńskiej jest w lini prostej ze 2 kilometry. No ale dla stukilometrowca rzeczywiście może to być zaraz przy dworcu, hehehe. Przecież to zaledwie 2%jego możliwości. Co ma powiedzieć jednak na to babcia z laseczką?
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]