Opaska na twarz.

Czacha84
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 40:09
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, słyszałem o opaskach do biegania na zimę, gdzie para z ust nie skrapla się, jeżeli macie jakiś namiar to proszę o link. Chciałbym także poznać wasze systemy zabezpieczeń przed wdychaniem zimnego powietrza i ochrony gardła. Pozdrawiam.
PKO
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Nie ma możliwości, żeby para nie skraplała się zimą na opasce. Taka opaska musiała by być jakoś podgrzewana.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
RavS
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zerknij do Decathlonu na dział narciarski. Mają tam takie opaski z jakby maską na twarz, ona jest ze sztywniejszego materiału wyprofilowanego tak by nie dotykała twarzy. Widziałem kilka, więc pewnie jakąś do twarzy dobierzesz, żeby rozmiar pasował.

Tutaj przykład ze strony: https://www.decathlon.pl/maska-do-jazdy ... 11835.html
Ale na pewno mieli tego w Krakowie na Zakopiance kilka kolorów i fasonów, więc może w innym dziale na stronie jest, tyle, że ta strona doprowadza mnie do pasji więc poddaje się i nie szukam ;)
Obrazek
UltraJosefine82
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Mam taką opaskę ale jest szalenie nie wygodna.

Ostatnio zmieniony 01 lut 2015, 18:19 przez UltraJosefine82, łącznie zmieniany 2 razy.
Czacha84
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 40:09

Nieprzeczytany post

Możesz podać link?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ