Stuptuty biegowe
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
- Życiówka w maratonie: brak
Szukałem w wątkach ale nie ma nic na ten temat, czy ktoś może coś polecić z tego co mamy dostępne na naszym rynku? Chodzi mi o przeznaczenie - na śnieg. Po ostatniej wycieczce biegowej w górach wyciągnięte wnioski przemawiają za zakupem stuptutów do butów biegowych. Z tego co się już orientowałem jedne są grubsze inne chudsze, inne odsłaniają podczas biegu okolice kostek, te czy tamte nietrwałe gumki itd. Zapraszam do dyskusji.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Podłączam się do wątku z moim pytaniem - czy ktoś może ma jakieś doświadczenia w bieganiu w Merrell Trail Glove'ach ze stuptutami Inov-8 Debrisgaiter 32? Konkretnie chodzi mi o to, czy gumka się nie zsuwa z podeszwy.
Linka http://www.sklep.napieraj.pl/product-po ... arne-.html
Linka http://www.sklep.napieraj.pl/product-po ... arne-.html
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Ja też o nich myślałem, ale niby redlighty bardziej zachwalają...
-
- Zaprawiony W Bojach
redlighty, haha 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Tylko jest jeden drobny problem - nie ma ich i nie będzie, bo producent (RaidLight) przestał je produkować.jedz_budyn pisze:niby redlighty bardziej zachwalają...
No, chyba, że kolorystyka typu moro Ci nie przeszkadza...
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
No tak to u nas nazywamy pieszczotliwie, ale wracając do tematu na outletach widziałem w czarnym kolorze, muszę poszukać.Qba Krause pisze:redlighty, haha