Sigma Sport PC 1600

Awatar użytkownika
Misio_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ma ktos moz takieko sprzeta oplaca sie go kupic i w czym mi to moze pomoc?
PKO
Awatar użytkownika
romek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Poczytaj tutaj :):
http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... &topic=356

jeśli będziesz miał jeszcze jakies pytania, to zadaj je może lepiej w tamtym wątku

Ja wyznaję taką teorię, że jak ktoś nie wie, do czego może mu się przydać pulsometr, to znaczy, że nie jest mu potrzebny. Biegaj sobie spokojnie i czerp z tego radość :)
Awatar użytkownika
PiotrP
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzieki Romek za super info., bylem przeciwny gadzetom. ale jednak chce kupic PC 1600 x 2 szt. , tylko musze chyba zamowic jakos poczta - nie mam tego sklepu w okolicy
Piotr
Awatar użytkownika
romek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Na allegro jest człowiek, który sprzedaje pulsometry (nowe) - ewentualnie rowerowe sklepy internetowe (np Amigo Bike). Powodzenia.
Awatar użytkownika
crisder
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

witam
otóż ja posiadam taki pulsometr. nie jest to może polar ale do amatorskiego treningu mysle że wystarczy. ma wiele fajnych funkcji a przy tym niedużo kosztuje. jest tani w eksploatacji a baterie wyminisz u zegarmistrza. posiada stoper, 0dliczanie, stoper z mozliwością liczenia okrążeń itp. mysle ze jak na początkującego lub amatora jest to dobry licznik. używam od marca i jak narazie nie narzekam. aha mam pytanie jak dokładnie korzystać z funkcji restytucji bo mam różne opinie na ten temat. pozdrawiam.
Biegnąc pozostawiać wszystko w tyle!
feito
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja tu moze przy okazji podziekuje Romkowi za pomoc i ozywiona wymiane mysli zakonczona kupnem Sigmy PC 14 i musze powiedziec ze to jest dokladnie to czego szukalem. Nie chcialem wydac duzo pieniedzy, nie chcialem "bata" tylko "informator" i choc pan w szkelpie poinformowal mnie o nowszym modelu np. PC1600 to dzieki pogaduszkom na tym forum wiedzialem juz ze "nowe" nie koniecznie musi znaczyc "lepsze".
Wiec-kupilem, przetestowelem (na Mazurach-wiec w kwestii mijania slupow czy innych urzadzen kolejowo-zaklucajacych niewiele mam jeszcze do powiedzenia) i jestem zadowolony.
..a czasem też  b r z y d k i      :)
Awatar użytkownika
romek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bardzo mi miło, że jakoś mogłem pomóc :)

Crisder, moim zdaniem tej funkcji restytucji z PC1600 w praktyce (przynajmniej mojej) nie da się użyć - po lekkim treningu to nie bardzo jest sens, a po czymś mocniejszym, to warto dla uspokojenia na koniec potruchtać, a jak się włączy restytucję, to blokuje to na amen stoper. Ja w każdym razie nie miałem się ochoty dostosowywać do zegarka.
Awatar użytkownika
PiotrP
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja juz zamowilem Sigme na amigo...
Piotr
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ