Hmmm mam takie pytanko... mam mozliwosc kupienia Polara Protrainer XT za 60 euro... no i tak sie zastanawiam czy warto i w ogole. Ktos moze ma i chce sie podzielic wrazeniami? Widzialem oferty w sklepach internetowych od 140 euro do 160 dolarow i nawet 140 funtow... hmm wiec przecena jest zachecajaca
uprzejmie prosze o rade
Jestem posiadaczem tego modelu - do treningu biegowego w zupełności wystarcza, chyba że chcesz badać wykresy swojego tętna itp. Wygląd przestarzały, ale czy to ma aż takie znaczenie? Myślę, że 60 euro to atrakcyjna cena (ja kupiłem w przecenie ale 1,5 roku temu za ok. 100 euro)
Mam Protrainera i bardzo sobie ten model chwalę. Fakt, nie ma możliwości przesyłu danych do komputera, ale też rozmawiamy o dwóch różnych "półkach". Te z przesyłem danych są w takiej cenie, że nie ma nawet mowy o porównaniu.
Gdybym miał się na Twoim miejscu decydować, nie zastanawiałbym się ani chwili - naprawdę warto!!!
W tej cenie nie dostaniesz chyba nic równie dobrego!
no i kupilem 2 Abaddon sie zalapal jeszcze jakby co to polecam Karstadt w dortmundzie na kampfstraBe czy jakos tak hmmmmm . byly jesczcze m21\22 i m51\52 ale juz drozej.... hmmm
Haplo, też byłby zainteresowany kupnem tego Polara. Cena jest nad wyraz zachęcająca.
Daj znać jaka forma transakcji Ci odpowiada. Mieszkam w Warszawie, będę na MW, w Płońsku, w Tomaszowie Maz. i Kole. Często też odwiedzam inne miasta - więc myślę, że dalibyśmy radę się gdzieś spotkać. Gdzie mieszkasz?