Rzecz o butach
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tym razem rzecz o butach namnożyło się wiele opini na ich temat, natomiast Ja chcialbym wysłuchać waszych opini, przedewszystkim na co zwrócić uwagę, jak to się ma do ceny, czy koniecznie firmowe?
krysk
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
jej, wiem ze lecze kaca (jej!! z kolegami juz nad jeziorko nie chodze) ale cos nie rozumiem?
pytanie jest o sprzed, czy o cos jeszcze???
bo moze lepiej przenies temat?
jak kupuje buty to , musza byc ciutke wieksze, dobrze sie musze w nich czuc, troche twarde musza byc bo biegam po lesie, a biegne zawsze kawalek w nich, taki pan ze skelpu biegowego mi powiedzial ze musze cich dzwiek wywolywac, tzn jak nie slysze ze biegne to ok, no i jeszcze biegne pare minut na biezni. Jak sa fajne to kupuje.
na cene patrze maja byc nie za drogie!! na marke niby nie, ale najlepiej numeracje maja dla mnie zrobione adidasy, wiec te kupuje.
pytanie jest o sprzed, czy o cos jeszcze???
bo moze lepiej przenies temat?
jak kupuje buty to , musza byc ciutke wieksze, dobrze sie musze w nich czuc, troche twarde musza byc bo biegam po lesie, a biegne zawsze kawalek w nich, taki pan ze skelpu biegowego mi powiedzial ze musze cich dzwiek wywolywac, tzn jak nie slysze ze biegne to ok, no i jeszcze biegne pare minut na biezni. Jak sa fajne to kupuje.
na cene patrze maja byc nie za drogie!! na marke niby nie, ale najlepiej numeracje maja dla mnie zrobione adidasy, wiec te kupuje.
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
#Moderation Mode
<a href="http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... &topic=416" target="_self">Moved here</a>
<a href="http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... &topic=416" target="_self">Moved here</a>
- anton
- Wyga
najlepsze są asicsy, potem zaraz mizuno potem długo nic no i może NB . nike zaraz się rozpierdolą a poza tym ta firma robi buty dla cwaniaków a nie sportowców. dobre asicsy można dostać już od 340 zł na Broniewskiego 71 w Warszawie model 1080, powodzenia biegacze
anton
-
- Zaprawiony W Bojach
przyjmą. zeby to udowodnic postanowilem przebiec SBBP za 2 tygodnie w rozklekotanych lakierkach.Quote: from PAwel on 10:56 pm on Aug. 7, 2003
Przedewszystkim żadnych butów poniżej 500 zł nie kupuj, bo cię do SBBP nie przyjmą![]()
SBBP.WAW.PL
- Hubert
- Wyga
- Kontakt:
Ja mam jakies czarne skórzane adidasy Nike'a za 330 zl (nic więcej o nich nie wiem, tyle że leżały na półce running) i po roku odpadła mi podeszwa, musiałem do szewca z nimi iść.
Pytam więc czy ta firma jest do bani, czy niepotrzebnie biegałem w nich całą zimę.
Poza tym chce kupić nowe buty do 350 zl czy możecie mi polecić konkretną markę i model? Czy buty powyżej 500 zeta rzeczywiście mają taką rewelacyjną amortyzację (nie biegam po asfalcie tylko drogami polnymi/leśnymi).?
(Edited by Hubert at 3:25 pm on Aug. 30, 2003)
Pytam więc czy ta firma jest do bani, czy niepotrzebnie biegałem w nich całą zimę.
Poza tym chce kupić nowe buty do 350 zl czy możecie mi polecić konkretną markę i model? Czy buty powyżej 500 zeta rzeczywiście mają taką rewelacyjną amortyzację (nie biegam po asfalcie tylko drogami polnymi/leśnymi).?
(Edited by Hubert at 3:25 pm on Aug. 30, 2003)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur - cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze.
- anton
- Wyga
Hubercie doskonałą amortyzacje mają buty 1080 firmy asics Kosztują 340 zł stabilne swietna amortyzacja pod pietą i pod śródstopiem dobre na asfalt i ubite ścieczki leśne.
anton
- Unleashed
- Dyskutant
Kurcze, a moje najki dla cwaniaka nie chca sie rozpier***. Chyba jestem paskudnym cieniasem, cwaniakiem i za malo biegam. :-P Ale nawet jak sie rozpier... to kupie takie same.
pozdro
pg
pozdro
pg
------------------------------------------------
no pain, no gain
no pain, no gain