Ciężarki

Awatar użytkownika
Ralphi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Czy ciężarki na nogi mogą się przydać do czegokolwiek innego, niż ćwiczenia w domu? Co sądzicie o, no może nie bieganiu, ale marszach z nimi?
Istota ludzka powinna umieć zmieniać pieluszki, zaplanować inwazję, zarżnąć wieprza, sterować statkiem, zaprojektować budynek, napisać sonet, (...), ugotować smaczny posiłek, walczyć skutecznie, umrzeć bohatersko. Specjalizacja jest dla insektów.
PKO
Awatar użytkownika
romek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to chyba powinno być w dziale Trening
Awatar użytkownika
Ralphi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hmmm, no może.... faktycznie, masz rację :) Sorry.
Istota ludzka powinna umieć zmieniać pieluszki, zaplanować inwazję, zarżnąć wieprza, sterować statkiem, zaprojektować budynek, napisać sonet, (...), ugotować smaczny posiłek, walczyć skutecznie, umrzeć bohatersko. Specjalizacja jest dla insektów.
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ralphi, moim zdaniem bieganie z ciężarkami to doskonały trening, który doskonale przystosowuje do biegania... z ciężarkami. Ale jeśli chcesz zostać mistrzem biegania bez ciężarków to moim zdaniem lepiej trenować bez nich. Podobną radę dał mi pewien pływak, gdy go spytyałem, czy warto pływać z deską. Odpowiedział mi, że jeśli chcę doskonalić swoje pływanie z deską, to jest to najlepszy sposób.
ENTRE.PL Team
Awatar użytkownika
Ralphi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

:) Dzięki
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ