Buty do biegania ASICS GEL TRIAL LAHAR 5

skaM
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 52:20
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam. Jestem nowy na forum, jestem także świeżo upieczonym biegaczem... Mój staż jest to 3 msc... Biegałem wczesniej, ale bez kompletnego pojęcia, zakładałem byle jakie buty, nie robiłem rozgrzewek itp, co de facto odbiło się w bardzo dużym stopniu na moim zdrowiu... Miałem strasznie rozklekotane stawy, przez które musiałem zaprzestać biegania, ale nie o tym chciałem napisać.

Mam zamiar sobie kupić buty do biegania w granicach 200zł.. W oczy mi wpadły buty ASICS GEL TRIAL LAHAR 5.. Co sądzicie o tych butach? może się ktoś o nich wypowiedzieć? jeżeli te buty nie są zbyt dobre, to prosił bym, żeby ktoś pomógł mi wybrać buty w tej granicy cenowej... Serdecznie pozdrawiam.. skaM! :)

Link do butów- http://allegro.pl/buty-do-biegania-asic ... 21888.html
Obrazek
PKO
hassy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

W tytule aukcji jest Lahar, w opisie Tambora.... Biegałem krótko w Laharach z goreteksem (wcześniejszy model, nie 5). Przez zimę. Były OK, choć kiedy na wiosnę kupiłem lżejsze, elastyczniejsze i przewiewne buty (moja droga ku mini :)) to już w Laharach nie chciałem biegać: za sztywne dla mnie, za ciężkie, za ciepłe.... Ale służą nieźle do chodzenia, na wycieczki, w jakimś deszczu czy nawet śniegu...
skaM
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

To jakie by Mi Pan buty polecił do 200zł (250zł) ? na okres zimowy, wiosenny bo mam zamiar konkretnie się wziąć za treningi... A jedyne czego mi do szczęscia potrzeba, to dobrych butów... Bo nie chce popełnić tego błędu co kiedyś.... dodam, że moja waga to 92 kg.. 186 cm wzrostu...
Obrazek
skaM
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

pomoże ktoś?
Mógł by mi ktoś pomóc w wybraniu butów? bo nie chce kupować byle czego, tylko w miarę dobrę buty do moich warunków...

Biegam na asfalcie jak i również na drogach leśnych... ważę 92kg mam 186cm wzrostu... Rozglądam się już za butami kupę czasu, ale wchodząc na allegro i czytając opisy sprzedających to każdy twierdzi, że jego buty są najlepsze itp itd, a ja chciałbym poznać jakąś subiektywną opinię ludzi doświadczonych... Wielkiego funduszu nie mam na wydanie bo 200-250zł... Raz już się przejechałem na słąbych butach i nie chciał bym tego błędu powtarzać, a u mnie w okolicy praktycznie nie ma ludzi biegających, także nawet nie mam z kim porozmawiać... Moje buty w których biegałem praktycznie już do niczego się nie nadają...

pozdrawiam...
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ